tirsdag den 9. april 2013

Low Carb/Glutenfri Pandekager

Jeg elsker at lave pandekager til mine tøser og de elsker at spise dem. WIN!
Dog spiser vi dem ret ofte helt sukkerfrie (i øvrigt til stor begejstring for begge piger) og så kan man med god samvittighed, serverer dem ofte og især til morgenmad.

Jeg laver dem lidt på slum, men det er jo nemt at vurdere hvor meget man ønsker at gøre dem tykke/tynde.

2 øko æg
1 dl. glutenfri havregryn (kan købes i helskost butikker)
2 dl. boghvedemel eller rismel fra urtekram (smager næsten ens, så det afhænger af hvad jeg lige har i skabet)
Rismælk til den ønskede konsistens
1 tsk. salt
1 spsk. kardemonne
1 tsk. gurkemeje (jeg tilsætter alt mit bagning gurkemeje, ikke for smags skyld, men fordi det mindsker det carcinogene stof akrylamid, som dannes ved stegning og bagning!)

Bag, bag, bag...og server med friske jordbær og agavesirup! Nul sukker og god samvittighed <3




7 kommentarer:

  1. Mums, de ser lækre ud. Hvor er de fine lysestager fra?

    SvarSlet
    Svar
    1. De er meget lækre ;-) Lysestagerne er mange år gamle og købt i BoConcept! Elsker dem ;-)

      Slet
    2. Øv øv, så kan jeg nok ikke finde dem, de er super fine

      Slet
  2. ÅRH muuuuums de ser gode ud!

    SvarSlet
  3. De ser meget lækre ud og lysestagerne fangede også mit blik, de er smukke :0)

    SvarSlet
  4. Det ser lækkert ud, tænker at de med små modifikationer kan bruges til mine børn ;-) så kan manden og jeg spise pandkager til morgenmad sammen med dem med god samvittighed.

    SvarSlet
  5. Lækre pandekager :-)
    Sælger du de spænder du lavede til Plummum? De er rigtig fine!
    - C.

    SvarSlet