fredag den 5. april 2013

Hornbæk kærlighed...

Min forældre har i mange år, haft et skønt, lille sommerhus i Hornbæk! Vi har holdt 100 vis af ferier deroppe, jeg har holdt fødselsdage og venindeture. For nogle år tilbage blev de skilt og sommerhuset kunne ikke sælges, så det har bare stået og passet sig selv!!! De har skiftedes til at passe det, men ingen af dem og heller ikke jeg, har taget det i brug! For et par somre siden, hjalp jeg min far med at gøre det fint, med en del bøtter hvid maling og lidt istandsættelse. Efterfølgende er det mest bare blevet lånt ud, til venner/bekendte og senere koblet til et udlejningsfirma!

I weekenden var pigerne og jeg med min mor deroppe, for første gang siden skilsmissen. Først nu har hun endelig, lyst til at bruge det igen! Det er så skønt, ligger helt ugeneret for enden af en vej, tæt på by og strand. Nu vil jeg bruge det sammen med min egen lille familie, når vi har brug for lidt ro fra den travle hverdag.

Hornbæk har en af Danmarks lækreste badestrande, en hyggelig havn med små fiskerhuse, den skønneste ny opførte strandlegeplads, med masser af motorisk udfordring, fantastiske sommer caféer/restauranter og massevis af hyggelige små butikker. Jeg er bare VILD med den by!

#1 Iskagehuset! Vi spiste is, selvom det var koldt.
#2 Palma har fået en idé om at hun kan se en kat hvis bare hun kigger ud af vinduet, ligemeget hvor hun er. Så der blev meget vindues kiggeri, men hun fandt aldrig katten.
#3 Sommerhuset <3
#4 Lua på æggejagt i haven med mormor.
#5 The Beach!
#6 En fin detalje fra tårnet på legepladsen - en skøn vind måge.
#7 Lua på legepladsen.
#8 Palma snupper en lur i det dejlige vejr.
#9 Palma nyder solen på en gåtur.
#10 Fiskerbåde på havnen.
#11 Lua lufter sine spritnye kondisko fra Naturino. De bedste kondisko vi har haft!

Lua's tøj: sort jakke, Mini A Ture // Flyverdragt, Ver De Terre // Hue, (udgået) Månestråle cashmere // Leggins, Poppy Rose // Sko, Naturino
14 kommentarer:

 1. Vi er også vilde med Hornbæk, vi tager tit "derop" (altså det ligger 14 km væk), og går tur med ungerne, leger på stranden, spiser is og er på legepladsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at i bor så tæt på ;-) Vi bor også kun 40 km. derfra, så det er dejligt med en lille sviptur.

   Slet
 2. Eeeeejjj hvor hyggeligt. Jeg drømmer om et sommerhus til at indrette og hygge i. Bare at komme lidt væk med familien. Det ser super hyggeligt ud og dejligt at din mor igen har fået mod på at benytte det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også dejligt ;-) Men der er bare rigtig meget arbejde i at have et sommerhus, så er nu glad for at vi 'kun' har en have at holde styr på! Men jeg er rigtig glad for at min mor, endelig har mod på at bruge huset igen <3 Skilsmissen har været så hård!

   Slet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud. Og hvor dejligt for din mor (og jer!), at hun nu igen har lyst til at bruge sommerhuset. Det ligner en dejlig lille perle, som også vil kunne give dine piger skønne barndomsminder. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også rigtig hyggeligt og pigerne nød virkelig at være deroppe! Det føles som ferie, selvom det kun er en lille køretur fra os ;-) Jeg er rigtig glad for at min mor har mod på at bruge det igen, oven på en rigtig trist, lang og hård skilsmisse!

   Slet
 4. Det ser da bare helt fantastisk ud. Skønt, at I bruger det igen - men forståeligt, at der lige var en periode, hvor det bare stod tomt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været sådan lidt underligt det hele :-( Men det har også bare været SÅ dumt ikke at bruge det!!

   Slet
 5. Det ser skønt ud :-) Du siger det er koblet til et udlejningsfirma, ved du hvad det koster at leje? :-) Vil så gerne på ferie derovre...
  God weekend!
  Kh Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver lejet ud gennem Dan Center, du kan se det som det første hvis du søger på 'hornbæk'! Dog er det allerede lejet ud, de fleste gode uger i sommerferien:( Hvis du har brug for en hus uden for sæsonen, så prøv at kontakte mig ;) det er billigere, hvis det går udenom Dan Center!
   God weekend ;-)

   Slet
  2. Tusind tak for svar! Det vil jeg huske :-)

   Slet
 6. Har du udtrukket vinder af Kubus skålen???

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej ikke endnu, men gør det i morgen ;-)

   Slet
 7. Det ser godt nok skønt ud! Hvem der bare havde sådan en perle at tage til i weekenderne og ferierne :)

  SvarSlet