mandag den 15. april 2013

Den Blå Planet

Forrige søndag fik vi en rigtig god idé (som senere viste sig at være en rigtig dårlig idé!!) Vi pakkede bilen og tog med et vennepar og deres unger, ud for at se den berømte 'Den Blå Planet'.
Køen var jo som frygtet, MEGET lang! Jeg havde dog fået et fif om, at man blot kunne betale sine biletter via sin iPhone og dermed, komme i en fast track kø (hvilket de faktisk og skiltede med!!) men underligt nok, gjorde nærmest ingen det?! Godt nok kræver det en smartphone, da de skal scanne en stregkode, men dem har det meste af Danmarks befolkning da efterhånden? (inkl. min mor, min far og svigermor!)

Anyways, vi kom ind på no time, hvilket var fantastisk. Vi havde glædet os til at hygge sammen og med vores venner, men da vi i alt havde to klapvogne med, var der ikke nogen som helst chance for at vi kunne følges, da der seriøst var KØ for at komme, bare en meter med vognen. Så Palma og jeg forsøgte at komme, bare i nærheden af et par fisk, imens K og Lua rendte et helt andet sted og vores venner et helt 3. og 4. sted. Øv! Der blev ikke meget familie/venne hygge over den dag. Fik heller ikke set den smukke restaurant jeg havde hørt skulle være så fin, for køen derind var vel på 30-40 mennesker.

Nå men det jeg så, var altså rigtig flot! Og jeg glæder mig til jeg en dag har mod på at tage min familie med derud, så vi rigtig kan se og tale om fiskene. Vi venter nok lige et halvt år eller noget...

Synes godt nok at det er under alt kritik at de lukker SÅ mange mennesker ind og flere til (køen fortsatte jo). Det er jo ikke helt billigt at komme ind og så vil jeg altså gerne have, at mine piger kan få en god oplevelse!

Har du været derude? og var I lidt mere heldig end os? ;-)Søstrene (de bedste <3) mødtes endelig foran det store haj akvarie og var meget betaget af de mange flotte hajer.Lua flashede dagens lækre outfit! Jakke: MarMar // Tee: Atsuyo et Akiko // Bukser: Soft Gallery // Sneakers: Naturino6 kommentarer:

 1. Åh, der vil jeg nu også gerne ud næste gang vi er i Kbh. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal i gøre ;-) God oplevelse, hvis I da bare er lidt mere heldig end vi var!!

   Slet
 2. Uha, det tør jeg ikke, da jeg har et meget anstrengt forhold til fisk (de giver mig gåsehud :D). Men det var synd, at I slet ikke kunne komme til, det ville jeg også have været træt af (fisk eller ej ;)).

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha Manja ;-) De her fisk var ikke særlig farlige, bag det tykke glas ;-) Ja det var altså også ret træls at det var så svært at komme til :(

   Slet
 3. Hej Kira, hvor kan man koebe den fine blaa MarMar frakke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine,

   Den kommer forhåbentlig meget snart på deres egen webshop og prisen er 599,-

   Slet