fredag den 5. april 2013

Kaffe!!

Jeg kan ikke leve uden kaffe og mit faste morgen ritual er en stor latté -og helst hvis jeg kan nå at drikke den inden pigerne står op, så er jeg en meget bedre mor . Om ikke andet en mere frisk Mor! Faktisk kan jeg egentlig ikke lide smagen af kaffe og lærte først at drikke en Latté for et år siden, men den skulle overhældes med vanilje sirup, før at den kunne drikkes. NU er jeg i en alder af 28 år, endelig blevet voksen og kan drikke den helt uden sukker eller sødestof! Dog bruger jeg tit en lille skvat agavesirup.

Jeg tænker at man skal huske at forkæle sig selv, en gang imellem og jeg drømmer virkelig om en rigtig flot og god maskine, til at brygge min latté. Jeg er jo lidt en æstetiker når det kommer til drikke, mad og ikke mindst ting i mit hjem, så jeg synes det bedste bud, må en en Nespresso maskine? og helst denne fine enkle model CITIZ LIMOUSINE BLACK.

Jeg har luret på hele udvalget i magasins webshop, for at finde den helt rigtige espresso maskine og synes det er svært at finde ud af, hvad de forskellige kan? de brygger vel den samme kaffe og så hælder man selv skummet mælk i og voila? Eller tager jeg helt fejl?

Giv endelig jeres mening til kende og kom med gode råd til, hvilken maskine jeg skal købe? Jeg har en fin nok mælkeskummer, så den behøver ikke at være indbygget i maskinen.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Magasin, men det er 100% udtryk for min egen personlige mening.

15 kommentarer:

 1. Nu er det måske fordi du skal købe den i magasin, men i elgiganten har de et super tilbud på en, endda med mælkeskummer..
  Men bliv hos nespresso.. Bedre kaffe fås ikk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det skal jeg ikke, så tak for dit tip ;-) Jeg må kigge efter gode tilbud!

   Slet
 2. Vi har den du viser på billedet, og den er genial både hvad kaffen, større lsen og designet angår. Køb den så enkel som muligt for jeg ved af erfaring at man ikke bruger alt det der med at skumme mælk osv, da rengøringen bagefter tager længere tid end lige at skumme mælken op med et mini el-piskeris. Og et stort skrummel af en maskine er ikke særligt smart i køkkenet. Men bliv ved Nespresso....what else ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en mælkeskummer og den er fin nok, så tænker også at den på billedet er det bedste bud til vores køkken! Den er SÅ pæn ;-)

   Slet
 3. Jeg har denne model, bare med mælkeskummeren på siden, og jeg ELSKER den!! Kunne ikke leve uden ;) Det er helt fantastisk at kunne få lækker og hurtig kaffe i en travl hverdag som alenemor :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare uundværligt! Glæder mig allerede når jeg går i seng, til min morgenkaffe ;)

   Slet
 4. Jeg har denne model, bare med mælkeskummeren på siden, og jeg ELSKER den!! Kunne ikke leve uden ;) Det er helt fantastisk at kunne få lækker og hurtig kaffe i en travl hverdag som alenemor :)

  SvarSlet
 5. Vi har den model, du viser. Og inden vi fik den, drak vi ikke kaffe. Men nu.... ;-) Den er så nem at bruge, skal ikke rengøres hele tiden, og når den skal, så er det nemt. Maskinen er pæn, fylder ikke meget fordi den er så smal, og kan passe ind på ethvert køkkenbord. Kaffen smager godt, og jeg glæder mig hver dag til min latte. Og Nespresso's mælkeskummer er genial! Intet mindre - min yndlingsmaskine i køkkenet foruden kaffemaskinen, så den kan du altså også godt skrive på ønskesedlen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejer også at få mælkeskummeren en dag, men har lige købt en billig udgave, så den får lov at leve lidt endnu! Men kaffemaskinen kan jeg godt høre at jeg må have købt mig ;-)

   Slet
 6. Min anbefaling er klart en 'rigtig' espresso-maskine frem for Nespresso. En god starter er en model Rancilio Silvia, som tilmed er smuk at have stående på køkkenbordet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit tip! Jeg er ikke i tvivl om at den er super tjekket at have i sin lille hjemmecafé, men den er bare heller ikke helt billig!! Så mange penge ville jeg aldrig bruge på en køkkenmaskine, da vi kun er mig som kommer til at bruge den herhjemme ;-)

   Slet
 7. Jeg ved godt at du siger at den ikke skal være med indbygget mælke skummer men jeg vil alligevel slå et slag for latissima + fra nespresso. Jeg havde en af de billige fra nespresso før og en tilhørende mælkesummer, men det er altså bare så meget smartere (og hurtigere) at man ikke skal stå og rode med mælke skummer, men at man bare trykker på knapper, venter lid tid, og 1 2 3 vupti så har man en latte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Orv se, der kom du med et rigtig godt argument, for en af de andre modeller ;) Ja jeg fatter jo ikke meget af hvad de forskellige maskiner egentlig dur til. Men det lyder ret smart, så må lige lure videre på den maskine! Tak <3

   Slet
 8. Altså hvis du gerne vil have ordentlig kaffe vil jeg til hver en tid sige, at du skal have fat i en maskine der bruger hele bønner. Så tror jeg ikke mærket er så vigtigt, men igen hele bønner. Se DET er ordentlig kaffe...
  God dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe tak det lyder også bare rigtig luksus, men måske lidt dyrt? Jeg tror vitterligt ikke at jeg kan smage forskel, eller kan jeg?

   Slet