torsdag den 11. april 2013

byKier

Når det handler om fodtøj til mine piger, vil jeg aldrig gå på kompromis! De skal have det bedste af det bedste, både til hverdag, leg, indendørsaktiviteter osv. Lua har desuden nogle rigtige 'problem' fødder, som bare kræver det helt rigtige fodtøj, til en ret bred og meget 'flad' fod. Udover det er hun motorisk tilbage i sin udvikling, hybermobil og lidt klodset, så hun skal have noget som hun går og leger helt perfekt i, så hun kan udvikle sig hele tiden, samt få det optimale ud af sin leg.

For nyligt var vi så heldige at få tilsendt en dejlig kasse sko fra byKier, som vi blev bekendt med for første gang, for ca. et halvt år siden. Jeg fik et par lækre gummistøvler til Palma i en flot lysgrå farve, med en fin kontrast stjerne på siden. Lua har samme gummistøvler og de er virkelig geniale. De er super bløde i gummiet og så har de riller under sålen, hvilket gør at børnene står bedre fast og ikke glider rundt i det våde vejr, som jeg tit oplever er en ulempe ved andre mærker. De guldfarvet sneakers til Lua, kan du læse mere om lige her, i et tidligere indlæg. Desværre er de lige det smalleste til hendes fod, så de skal byttes til en anden model! Øv, for de er virkelig så fine og meget lækre! Sportsandalen er egentlig en drengemodel med dens blå/grå farver, (har vistnok overtalt Lone til at lave en piget udgave til næste sommer) men det var tydeligt, at Lua skulle have denne rigtig smarte (nogle vil måske mene den er lidt nørdet?!) sandal! Den er jo genial til aktive børn. Sålen er fantastisk, materialet åndbart og smart med velcro, så den kan lukkes helt tæt og dermed sidder perfekt på foden! Samtidig er den ikke så sart, som en alm. tøset sandal. Så selvom Lua har et par yndige sandaler fra pom d'Api, som vi var heldige, at finde sidste år med 60% (og lige den model vi faktisk altid har købt til hende) så er der en ingen tvivl om at dem fra byKier bliver hendes hverdagsandal! Palma har fået fine koral farvet sandaler -en farve jeg normalt vil gå en stor bue uden om, da jeg altid vælger de 'sikre' farver som sølv, grå, sort mm. Men dette par var en undtagelse og jeg er vild med dem og det er nu dejligt, med glade og friske farver her til sommer. Igen er sandalen super comfortabel, har blød og fleksibel gummisål og velcrolukning. En helt perfekt sandal til små piger og især dem som lige har lært at gå, da der ikke er snublekant og fordi sålen er så bøjelig. Og de fåes også i sølv! Deres hjemmesko har vi haft nogle stykker af og de er bare fine og gode med skridsikker sål.

Jeg har også været så heldig at få to lækre strik til Lua, en poncho i lilla og en cardi i petrol. De er strikket i en kraftig økologisk bomuld, som er perfekt til kølige sommeraftener. Jeg har desuden skrevet mere om den lækre blå trøje her.

Designeren bag byKier, Lone Kier ved tydeligvis rigtig meget om sko, for netop hendes kollektion er vireklig tænkt ned til sidste detalje. Både hvad design og comfort angår.
byKier kan købes på nettet via deres egen webshop, men nu også i Magasin. Jeg vil dog ikke tøve ved at shoppe de fine sko på nettet, da der findes kyndig vejledning på hjemmesiden, til hvordan du måler dit barns fod og hvilke sko som passer til børn, med alm. eller brede fødder. Priserne for et par sko svinger fra 499-649,- og det er top kvalitet for pengene. Fragten ligger fast på 29,- så skulle du tage fejl af en størrelse, har man ikke mistet så mange penge på fragtomkostninger.

Jeg kan simpelthen ikke rose, de fantastiske sko nok og håber at i er ligeså glade for jeres byKier køb, som vi er herhjemme.

7 kommentarer:

 1. Skøn pakke pigerne har fået! :)

  Gummistøvlerne og hjemmeskoene er virkelig lækre (havde dem i hænderne i søndags til et blogevent). Kan godt lide du har valgt gummistøvlerne i grå - de er altså skønne i den farve.

  Synes nu også disse er ret fine: http://www.bykier.dk/shop/koral-babysko-andrea-6105p.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi er meget glade <3

   Har godt læst på din blog om det hyggelige event! I er bare så seje i jylland, til at få stablet events på benene ;) fedt at i fik mulighed for at røre ved alle de lækre sager!

   Meget fine sko du har kig på, de ser virkelig gode ud ;)

   Slet
 2. Hold da op. Sikke en lækker sending du var heldig at få... :)

  SvarSlet
 3. Hold da op. Sikke en lækker sending du var heldig at få... :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det altså bare nogle lækre sager du har fået tilsendt :)
  Her i huset er vi også meget glade for Lones/ byKiers sko. Der er lige landet endnu et par i lysegråt skind med gul stjerne ;)

  Strikken havde jeg i hænderne for første gang i søndags, virkeligt lækkert. Kan ikke udelukke, at der bliver klikket noget hjem til den store ;)

  SvarSlet
 5. Hvor gammel er Lua? Kunne lidt af den klodsethed skyldes synet? Nogle gange kan nedsat syn gøre børnene "skrumlede" på fødderne og derfor kan en brille gøre en verden til forskel. Det var sådan det startede for mig selv da jeg var barn.. Jeg faldet og skrumlede og var ikke særlig god motorisk, men det hjalp med briller..
  Mvh Ditte

  SvarSlet
 6. byKier er også relativt ny for mig, men efter besøg af Lone i søndags (http://candmor.blogspot.dk/2013/04/sndagshygge-med-norlie-bykier.html) er jeg også helt sikker på, at når vores dreng begynder at gå, skal det være i sko fra hendes mærke. Og så er jeg totalt til fals for gode historier, og det er bare super tydeligt, at Lone er havnet lige på rette hylde!

  SvarSlet