mandag den 8. april 2013

Sommerens fineste jakke fra MarMar.

Lua har fået den fineste jakke foræret af MarMar fra deres ss13 kollektion. Jeg har været vild med jakken, siden jeg i efteråret, blev præsenteret for kollektionen, som jeg skrev mere om her. Jakken er lavet i det blødeste jeans stof, med det fineste og lækre foér stof i creme med røde prikker (det kan liges anes på de sidste to billeder).  Jakken har det fineste A-formet snit og mange yndige tøsede detaljer.

Lua trodsede det lidt kølige forårsvejr og tog jakken i brug allerede denne weekend, hvor vi i lørdags spiste brunch med to af mine gode veninder, på en helt fantastisk børnevenlig café på Amager, Madmanifesten (meget mere om den i en andet indlæg). Efterfølgende stillede Lua op til et par billeder, til ære for bloggen.

Jakken kan meget snart købes på MarMar's egen webshop og jeg skal nok give jer en update, når den kan klikkes hjem!

Jakke: MarMar // Tee: MarMar // Bukser: Soft Gallery // Tørklæde: Shirley Bredal


17 kommentarer:

 1. Sikke en lækker jakke. Jeg er vild med farven :) Og så ser hun bare for sød ud.
  Vi er i øvrigt også glade for Madmanifesten, det er altså et hit for ungerne, og skønt at de kan lege, så de voksne kan hygge lidt længere over maden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den farve er SÅ smuk! Den fineste farve til skandinaviske lyse og blåøjet piger <3
   Blev meget imporneret over Madmanifesten, efter at besøge den før første gang i lørdags. Er vild den afslappede stemning, hvor børn bare er så velkomne og så er jeg fan af øko-mad, så det kunne ikke blive mere perfekt for os! Det bliver et stamsted og tager gerne den lange vej fra nordsjælland ;)

   Slet
 2. Aj, hvor en fin jakke. Skønt at den er lidt længere bagpå, så numsen er dækket, når man sidder ned :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er bare helt perfekt ;-) Vi er virkelig glade for den!

   Slet
 3. Hvor er den yndig og det samme er smukke Lua <3 Elsker MarMar - de laver det skønneste tøj!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Nina <3 Hun er vidunderlig og så glad for din nye flotte jakke!

   Slet
 4. Den er virkelig fin den jakke. Og hvor er det fine tørklæde fra, synes det er så kært.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er vidunderlig! Tørklædet er fra Shirley Bredal. Så lækkert og fint strikket <3

   Slet
 5. Den er så PÆN! Jeg har længe kigget på jakker til Ingrid, og da du viste MarMars på insta, så var jeg forelsket. Selvom jeg gerne ville have den i blå, så endte jeg med at købe den i grå/sand (vistnok sidste års model), da den var til ½ pris, og jyden i mig kunne ikke få mig til at betale det dobbelte fordi jeg foretrak en anden farve. ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. PS: Har du i øvrigt set at Mini Rodini har lavet en leoversion af deres jakke? Den er über cool, men jeg tog det sikre valg. :)

   Slet
  2. Den er virkelig også PÆN! Og så har man noget lidt anderledes, ikk? Lua havde MAT sidste år og Palma MAT i år ;-) Tror ikke at det er specielt jysk Maiken! Jeg havde gjort det samme, hvis den anden udgave var pæn og kender godt den grå/beige -den er FIN!

   Ja jeg har set Mini Rodinis leo jakke og selvom jeg eeeelsker leo, så er jeg ikke synderligt begejstret?! Er underligt nok slet ikke hoppet på bølgen med alle andre, som bare stor elsker det brand! Men læg også mærke til at der er polyester i deres overtøj?! æv

   Slet
  3. Haha, jamen det er godt at vide, at jeg ikke er den eneste med øje for prisen. :) Til gengæld tager jeg lidt marineblå-revanche, da jeg har købt 2 meter vildt fin liberty med større pink/lyserøde roser, som jeg vil sy sommerjakke til Ingrid efter centilong mønster. Hvor meget jeg har sparet i sidste ende kan man jo så godt diskutere! :D

   Jeg går også efter MAT til Agnes, som du nok også kunne se på insta. Har dog ikke fået købt den endnu. Jeg har kun kigget kort på Mini Rodini i min research, så jeg nåede slet ikke at tjekke materialerne ud. :)

   Slet
  4. Årh suk, hvor lyder det bare PÆNT Maiken <3 Jeg vil også rigtig gerne forsøge med et af centilongs mønstre, men har bare ikke tiden til at komme i gang med det. øv!

   Jep så at du kiggede på MAT! De er jo også fine og findes tit til en god pris på trendsales ;-)

   Slet
 6. Den er SÅ fin og gud, hvor den klæder hende :)

  SvarSlet
 7. Hvor er hun kær i den fine jakke! Den klæder hende super godt.
  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvilken forårsjakke Fleur skal have..?!

  Synes ikke der er så mange fine at vælge imellem i str. 92. Det er jo nærmest kun MAT der kan være med der..?

  Kan se Lua har fine SG bukser på. Hvordan er de i størrelsen? Overvejer at klikke et par hjem til Fleur. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Tine ;-) Jeg er SÅ glad for den! Jeg er også blevet ret glad for MAT, men Lua har bl.a også haft en del Ver De Terre og de laver også rigtig fine sommerjakker <3

   Jeg har taget 4 år til Lua i Soft Gallery og de passer hende perfekt! Hun er jo 4,5 år snart! Dem skal du forkæle lille Fleur med, de er bare så dejlige <3

   Slet