torsdag den 18. april 2013

New Generals Lagersalg

På dette års CIFF messe, stiftede jeg for alvor bekendtskab med New Generals. Et brand jeg altid har gået lidt udenom, nok grundet de meget karakteristiske print og det lidt hårde udtrtyk. På messen oplevede jeg at New Generals, også kunne lave andet end bare sort, sort og sort ;-) Se fx. denne fine kjole, som søde Michala var skudt i fra første øjekast. Deres tøj er Fairtrade og økologisk og det er dejligt, at kunne klæde sine børn på, med ekstra god samvittighed!

For et par måneder siden holdte de også lagersalg, hvor søde Signe købte en utrolig lækker, nej virkelig lækker kjole med til Lua. En dejlig tyk sweatdress med det blødeste 'foér' og den mest fantastiske sommerfugleprint i pink. Den er vasket måske 20 gange allerede og den er stadig blød som smør.
Lua har bl.a kjolen på lige her. Jeg må have mere af det lækre tøj, som jeg nok primært vil bruge i de kolde måneder.

Da jeg ikke selv har været afsted til lagersalget, så ved jeg ikke meget om udvalget. Dog ved jeg fra både Signe & Michala at priserne og udvalget, skulle være helt i top!
5 kommentarer:

 1. Det var nemlig SÅ godt. Elsker lagersalg, hvor der virkelig er noget at komme efter både på pris- og udvalgssiden, og det må man altså sige, at NG har forstået. Så kan kun anbefale alle at tage forbi :)
  Selv når jeg det vist ikke denne gang, da jeg jo er working mom fra på mandag.

  Åh, ja Luas lækre kjole. Den ville jeg ønske fandtes i lille M's størrelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er SÅ smuk den kjole...Vi har virkelig været glade for den!! Måske den en skønne dag, kan blive lille Frk. M's? Altså efter Lua og Palma har brugt den...nok ca. om 100 vaske og 4 år...hihi ;)

   Slet
 2. Svar
  1. Det gjorde vi...og det var hyggeligt i dag <3

   Slet
 3. Gid man boede i København nogle gange. Jeg er helt vild med mærket, men ejer ikke noget derfra endnu.
  Jeg skal først til Kbh d. 3.-4. Maj. Hvordan mon man kan finde ud af om der afholdes lagersalg disse dage..?

  SvarSlet