tirsdag den 23. april 2013

No. 10 Edith Hegedüs - Københavns fineste jewellery store

Når man træder ind ad døren hos No. 10, må følelsen næsten være, som når et lille barn træder ind i en kæmpe slikbutik! Jeg har været forbi Ediths smukke butik, et par gange nu og hver gang, bliver jeg helt draget af den nostalgiske stemning, og jeg kan virkelig kigge på de samme smukke smykker i timevis. Edith som ejer butikken, har sammen med 7 af Københavns dygtigste guldsmede, skabt noget helt unikt, som man ikke ser mange andre steder. Hver designer har hver deres smukke montre, fyldt med funklende guld, diamanter og ædelstene og det ene smykke er smukkere end det andet. Alt er lavet på hver deres lille værksted og der er virkelig blevet kælet for detaljerne.

Forleden var jeg forbi og sammen med Edith, fik jeg en rigtig fin idé til et smykke til mig selv, som bare rummer alverdens kærlighed - et smykke jeg længe har drømt om, men bare ikke helt vist hvordan det skulle være. Det ved jeg helt sikkert nu og Edith er ved at tegne det til mig. Ihh hvor jeg dog glæder mig til at se hendes foreslag.

Edith har desuden været i lære hos Jo Riis Hansen, hvilket hendes stil også bærer lidt præg af. Se fx. denne smukke kæde jeg har derfra.

Edith Hegedüs, Kira Helmer Nielsen, Rebecca Elbæk, Nicolette Stoltze, Anna Molthe  Huidtfeldt , Camilla Brockenhuus Schack, Pernille Elsass og Tine Lindhardt udgør tilsammen:

No.10
Edith Hegedüs
-Selected Fine Jewelley-
Christian IX's Gade 10
1111 København K

Giv dig selv den fornøjelse, at kigge forbi den smukke butik, næste gang du er i indre København.
Står du i øvrigt og skal bruge, et helt specielt smykke ved fx. fødsel, dåb, konfirmation eller bryllup, så er det næsten umuligt, ikke at finde det helt perfekte smykke og Edith designer gerne smykket, så det bliver helt perfekt til dig.Guldkæde med diamanter fra: Kira Helmer Nielsen 23.000,-

Bogstaver i guld med diamanter fra: Rebecca Elbæk 4.000,-

Ring i oxyderet sølv og diamant fra: Edith Hegedüs 2.200,-


Det her må være det mest gennemførte city kort ever <3

1 kommentar:

  1. Åhhhhh, endnu engang frister du med smukke smykker, Kira <3 Det er min ultimative svaghed - langt over tasker, sko og deslige! :D

    SvarSlet