onsdag den 1. februar 2012

Fashion Week!!

Copenhagen Fashion Week er skudt i gang og ligesom i sommers (hvor jeg var højgravid), tager jeg igen en omgang fashion hjemme fra min Mac og følger med via nettet...Min kæreste er fotograf  og er booket til et par jobs de næste par dage, så jeg må være hjemme i varmen med de små søde piger! Er i øvrigt ret kuldskær, så egentlig OK!!

Jeg er dog lidt ked af at glippe glippe de mange events, stemningen i hele Kbh. med musik og røde løbere i gaderne samt de mange PopUpShops der dukker op rundt omkring i forbindelse med modeugen!

På fredag er der Jazz, hygge og rød løber på Kronprinsensgade fra kl. 16-19! Tag afsted!!
Desuden har Hanne Bloch indtil den 10. februar en PopUpShop hos butikbutik Ndr. Tolbod 27.
Hun laver det SMUKKESTE badetøj men kan forestille sig, så det er en rigtig god mulighed for at se den nye fine fine kollektion og samtidig får man en gratis MIN VITAMIN vand når man besøger den hyggelige butik her under modeugen.
8 kommentarer:

 1. Arrrrmen, jeg kan jo ikke stå for billedet af de lækre Hanne Bloch sager.. har allerede spottet 3-4 ting, som jeg overordentlig gerne vil have fingrene i !

  SvarSlet
 2. Oh yes! Jeg tør skam heller ikke tage forbi shoppen :-)

  SvarSlet
 3. Jeg tager også modeugen hjemme fra Haderslev denne gang. Plejer jo ellers at være med. Men der skal tegnes ny kollektion og det kan ikke gøres fra en messe stand :) Jeg håber lidt stemning fiser ind igennem vinduet til dig og pigerne. Måske i skulle holde fashion show :)

  SvarSlet
 4. Mia: Nu er jeg nysgerrig, hvor er det du arbejder? Har jo godt bidt mærke i at du er i modebranchen, bare ikke kunnet gennemskue hvilket firma du er hos?
  Hihi, vi bor nok lidt for langt væk til at mærke noget som helst stemning ;-) Har tilgengæld lige overværet min kæreste mens han sidder og redigerer billeder fra Ralph Lauren event i går hos Birger Christensen, samt fået goodie bag! Måske jeg skal give pigerne tylskørter på og neglelak ;-)

  SvarSlet
 5. Jamen jeg arbejder som designer for b.young. Vi er godt igang med at friske mærket lidt op og har efterhånden fået lavet nogle fine kollektioner. Men det er jo billigt tøj, så det sætter jo nogle begrænsninger :) Men vi kæmper for at lave nogle fede ting, til en god pris.
  God weekend

  SvarSlet
 6. Ej hvor fedt! ALtså nu er B.young ikke lige et mærke jeg shopper, men det er da et stort firma. Min veninde arbejdede for mage år siden i deres butik i kbh. så har da været på besøg derinde en gang eller 10 ;-)
  Er sikker på en en som dig er med til at højne niveauet. Er du uddannet i design branchen? jeg er jo selv fra en privat designskole, men har aldrig rigtig fået job efterfølgende...desværre!

  SvarSlet
 7. Jajeg er uddannet på TEKO i Herning og har arbejdet for ONLY, Nerve og Thelin inde. Jeg må dog indrømme at det er lidt svært at finde motivationen for tiden. Nogle gange kan jeg blive træt af, at det skal være så kommercielt og så billigt og der er rigtig mange meninger om det. Men sådan er det jo :) Ku nok tænke mig at lave fedt børnetøj......

  SvarSlet
 8. Fedt at du har gåët på TEKO og endnu mere fedt at du har været igennem så mange jobs i modebranchen! Men mange af de store danske virksomheder holder jo til i jylland, så der har du jo en stor fordel. Nu kiggede jeg jo lige på B.Youngs hjemmeside, så jeg vidste hvad jeg snakkede om. Det er faktisk ret pænt og nogle rigtig flotte billeder på deres hjemmeside. Men ja det må være svært at skulle designe efter en masse økonomiske begrænsninger...
  Jeg har også altid drømt om at designe børnetøj...men det er der bare ikke penge i nu om dage, så må hellere holde mig væk!

  SvarSlet