torsdag den 23. februar 2012

Mus eller ej?

Jeg synes jo at Marc Jacons mouse shoes er noget så bedårende...til små piger vel og mærke! Men kan slet ikke finde ud af om JEG kan være bekendt at gå i dem, eller bliver det for fjollet? Nu dukkede de jo liiige op på TS i MIN str.!!!  og skønne er de altså...

Hvad synes I?

billede lånt her

18 kommentarer:

 1. Altså jeg synes også de er bedårende! Jeg er sikker på at DU kunne gå i dem med ynde, men mig selv... Nah! Tror det kommer an på hvem der har dem på. Og til dig.. Så siger jeg go, go, go!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er fantastiske både til store og små-Jeg har haft dem for år tilbage, og sled dem op. Vega har look a liken fra H&Ms All for Children kollektion fra efteråret, som hun eeelsker-Jeg ville gå for dem:)

   Slet
  2. Det tager jeg bestemt som en kompliment Denise ;) Du er sød, men hvis jeg kan så kan DU også ;)

   Vibstjert: Åh jeg nåede ikke at få dem fra h&m til Lua, men håber at finde dem på ts/ebay fra MJ til hende, da Palma skal have begynder gå sko fra MJ!! Kunne være lidt sødt hvis vi havde de samme jo ;-)

   Slet
  3. Bestemt-fik du så købt dem?

   Slet
  4. Jeg aftalte med køber at skulle afhente dem, men så solgte hun til en anden (endda til samme pris som jeg havde budt)!! Nøøøj hvor blev jeg skuffet og sur :-( Det var bare så tarveligt!! Øvøv...nu leder jeg på ebay og håber at jeg er heldig ;)

   Slet
 2. Det kan du sagtens! Jeg har det faktisk sådan, at mit tøj nok er lidt konservativt og gråt/sort, men sko de kan være ligeså vilde det skal være - det er ligesom noget andet :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget klassisk og enkel i mit tøj! Elsker specielt sko med sløjfer, hvilket min kæreste hader...så hvad mon han ville sige til dem her?? hihi!

   Slet
 3. Der er ingen tvivl: KØB!! Jeg har også længe ønsket mig sådan et par, og begge mine piger har muse-sko. Bella (9 mdr) har de små baby-musesko også fra Marc by Marc Jacobs og Olivia (4 år) har et par efterligninger fra H&M. Så jeg er simpelthen også nødt til at have et par engang. Men jeg ved hvad du mener - jeg har da også tænkt om jeg ville kunne bruge dem på arbejde - men jeg tror bare det er første gang man har dem på, så tænker man nok ikke over det mere...
  Heldigt at du har fundet dem på TS - så sparer du da lidt;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, ja man burde jo have dem når tøserne har ikk? Mine SKAL snart have et par hver. Lua har haft problemer med sine fødder/motorik, så hun har indtil nu kun gået i Pom Da'pi som fysioterapeuten har enbefalet, men nu er hun 3 og skal snart have sit første par ballerina sko...stor pige jo ;)
   Hmm, ville jo være sejt hvis man havde et arbejde hvor de kunen flashes, men jeg går jo hjemme og passer hus og børn! Men seje er de jo vel også til en tur i Netto??! Haha!!

   Slet
 4. Dem kan du sagtens købe, du vil se så smart ud med dem Kira:-)

  SvarSlet
 5. Køb køb køb! ;o)
  De er simpelthen så lækre! Ville ønske jeg også ejede et par - har drømt om dem siden jeg så dem i MJ butikken i Kbh for et par år siden. Håber også at komme til at eje et par engang..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk altid synes det var lidt skørt når jeg stødte på dem i voksen str. men det ER jo seje!! ;-) tænke, tænke, tænke...

   Slet
 6. Skynd sig at købe dem, inden jeg gør det ;)

  SvarSlet
 7. Haha...Det skal stå dig frit for at købe dem Mette! Jeg har egentlig ikke 1200,- lige nu, så ville se på finanserne her til den første, hvis de stadig er der :)

  SvarSlet
 8. Køb dem, lige med det samme. De er SÅ fine

  SvarSlet
 9. Jeg har tre par. Jeg køber et nyt par hver sæson og jeg er 38 og går altid i suit og der er de perfekte. Mange hilsner Tine

  SvarSlet
 10. Jeg er vist blevet ret overbevist nu ;) Jeg KØBER dem!!

  SvarSlet