onsdag den 8. februar 2012

STELLA McCARTNEY Kids

En ny kollektion er i shoppen og der er dømt bang-bang western tema. Synes det er nogle top fine billeder, men pigekollektion er jeg ikke helt faldet for denne gang. Dog er den pudderfarvet kjole og de seje cowboystøvler ret cool, men Lua på 3 år er dog, lidt for lille endnu det det look! Jeg synes egenlig at drenge linien er ret fin og kan godt lide farvemixet på især trøjerne.

Kig selv forbi hendes shop og se hele kollektionen.
5 kommentarer:

 1. Hahaha, jeg er VILD med natdragten til drenge! Hvilken dreng ville ikke elske den :-D

  SvarSlet
 2. Chloe har lavet noget rigtig fint pigetøj her til sommer. Rigtig fine kjoler og shorts :)

  SvarSlet
 3. Julie: Ja deres bodysuits er cool til drenge...og, hov! Det er jo et helt fastelavns kostume ;-) nemt for trætte mødre og kan bruges efterfølgende! SMART!

  Mia: Åh suk!! Havde faktisk ikke været forbi Chloe's pigekollektion endnu, men hvor er det bedårende (som altid)!! drømme, drømme, drømme...

  God dag piger!

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med den pudderfarvede kjole - har sukket over den siden første gang jeg så billeder af kollektionen. Faktisk så meget, at jeg overvejer om ikke min datter skal have den snarest :) Den er såå fin.

  Elsker iøvrigt også tshirten med den hårde sherifbanan, men den er vist lidt for drenget til min pige :)

  SvarSlet
 5. Ja den er skøn, men tror altså ikke at den går godt til små marcipan bebser ;-)
  Selv Lua på 3 har vist lidt for meget topmave til sådan en type kjole... Men håb på at den er til hun holder udsalg, så er det vist lidt mere okay og købe en kjole som kan hænge og pynte indtil hun kan passe den.

  Og ja, sherif bananen er skøn! Drengetøjet er ret cool altså...men går ikke rigtig til yndige små pastel babyer vel!?

  SvarSlet