søndag den 29. januar 2012

Spontan sushi date!

I går aftes efter at Lua var kørt ned til sin mormor, så havde min kæreste og jeg brug for lidt spontanitet. Selvom 50% af pigerne jo stadig var hjemme, så følte vi rigtigt at vi da sagtens kunne overskue en lille tur ind til byen. Vi pakkede bilen i en fart, trodsede kulden og kørte ind til vores yndlingsby (vi nyder at komme derind, men bliver altid enige om når vi er der, hvor dejligt det er at bo på 'landet')
Kenneth ville have mig med ind på en af hans yndlings restauranter, Nagoya sushi på østerbro.
I farten havde vi glemt at det var lørdag og andre end os, også elsker running sushi, så det havde været en fordel at bestille bord! Der var fuldstændig proppet og INTET bord til os... men jeg tror at de søde tjenere, kunne se hvor meget mine tænder løb i vand, da alle de lækre farverige tallerkener med alt hvad min sulte mave ønskede sig, bare kørte forbi mig i en fart og min frustration over at skulle videre ud i kulden og finde ud af hvor vores aftenmåltid skulle indtages...!!!!-så de fandt skam en plads til os, ved at rykke lidt rundt på bordene ;-)

Denne aften trodsede jeg min ellers lidt stramme kostplan og SPISTE!!
Udvalget var enormt, masser af farvestrålende sushi, lækkert marineret fiskeretter, små nudel/ris retter, lækre sprøde grøntsager, div. sticks, lækkert frugt og kage. Alt var virkelig godt og råvarer af god kvalitet.


Nagoya Running Sushi
Sølvgade 84

Weekend 199,-
Hverdage 179,-

NB: Husk at bestil bord!! tydeligvis et populært sted ;-)Både baby og det forsømte kærestepar hyggede sig gevaldigt. Efterfølgende kom vi baby i sin varme voksipose og gik en lang tur i kulden op og ned af østerbrogade...jeg ville kigge lidt på butikker - hvilket for mit vedkomne er meget smart at gøre når de har lukket!

Håber at i alle sammen har haft en dejlig weekend!


2 kommentarer:

  1. Er da slet ikk misundelig :) håber det var læææækkert

    SvarSlet
  2. Hihi, det var såååå lækkert!! Desværre alt for sjældent vi kan gøre den slags med to små børn ;-)

    SvarSlet