lørdag den 9. november 2013

Vintertræt

Jeg er for alvor blevet ramt af vintertræthed, som i virkelig meget! Selvom det er hyggeligt med tændte stearinlys, tykke uldtrøjer og en lille smule juleforberedelser/tanker, så er jeg rigtig træt af mørket, blæsten og kulden. Det gør mig simpelthen så træt og lidt trist ved mode at jeg ikke kan nå ud i lyset, med pigerne om eftermiddagen. Om aften falder jeg oftest i søvn med pigerne og så går jeg glip, af de hyggelig og rolige aftener.

I dag har har været den længste dag i laaang tid. Det var koldt og regn og alt pigernes overtøj, lå i institutionerne (fordi K hentede dem fredag og glemte ALT!) Kender i mon det?
Vi var derfor ret tvunget til at være inde og bare været så frække, irriterende, stride og helt umulige!
Vi er to meget trætte og udmattede forældre nu! Heldigt at jeg stadig synes, de er de dejligste tøser i universet og smilet kom frem x 1000, da jeg kiggede en del af efterårets mange billeder igennem, og fandt dem her. De er taget for få uger siden på en helt fantastisk søndag, i gode venners have.

Hvordan har i det mentalt, når det er mørkt uden for?

Begge piger er i FUB u1dkjoler og MarMar leo leggings
3 kommentarer:

 1. Skønne billeder :-)
  Jeg er heldigvis ikke vintertræt... endnu i hvert fald. Synes tanken om juletiden holder mig kørende. Men januar og februar puha de er drøje at komme igennem

  SvarSlet
 2. Jeg er ret stor fan af vinterhi og indehygge - suppleret med friske gåture i alskens vejr. Jeg bliver trættere og går tidligere i seng, men har aldrig haft noget imod den mørke tid. Det er først, når vi når slutningen af vinteren, jeg kører sur i kulden. Men jeg kan til gengæld sagtens følge frustrationen over ikke at kunne komme UD en hel weekend. Den var heller ikke gået herhjemme. Er der ikke et bibliotek el.lign. I kan tage på udflugt til?

  SvarSlet
 3. Jeg er heller ikke kørt surt i det endnu. Men det er kun pga julen der lurer rundt om hjørnet, jeg elsker julen. Og januar går hurtigt, da både søn, bror, mor og far har fødselsdag der(samt en masse andre). Februar og marts er de værste! Mørke og bidende kolde, og da vi ikke skal på ferie el. lign, så er de måneder meeeeget lange. Vores Thailands tur i marts, er simpelthen det bedste vi længe har gjort for os selv om vinteren.

  SvarSlet