torsdag den 21. november 2013

Julerier

Lidt påbegyndt julerier herhjemme, fordi det er så hyggeligt! Vi har slet ingen traditioner, når det kommer til opyntning, nedpyntning osv. Min kæreste er ligeglad (som i fuldstændig ligeglad med julen!!), bare det ikke er for rodet og for farverigt. SÅ mener han at han bliver stresset. I år har jeg planer om lidt mere end normalt, men jeg når det helt sikkert, heller ikke denne gang...

# 1+2. Lærkegrene som altid hører hjemme hos mig i julen. Elsker dem og de gør sig så flot i vasen fra Kähler. Stjernelysestagen er fra sidste år, men kan købes her hos Stjernelys. Juleophæng har jeg selv lavet af lidt rester fra bl.a Søstrene Grenes, jeg fik ideén fra hende her og hun sælger nogen lignende, i hendes fine BLOGPOPUPSHOP

# 3. Nye skønne rensdyr fra Medusa Copenhagen, som desværre trænger til en klat lim, efter et besøg i Jakes Duplo pirat skib. De egner sig altså ikke godt til børneleg :-)

# 4. Lidt pynt fra gemmerne. Læderstjerne fra by nord & Porcelæn fra Nordstjerne

7 kommentarer:

 1. Sikke fint det hele ser ud.
  Selv er jeg lige blevet færdig med mine flettede julestjerner, som skal op at hænge på en gren. Det er en ret god ide med lærkegrenen i Kähler vasen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for dine søde ord. Ja du må ud i naturen og finde et lærketræ <3 Vil være smukt med flettede julestjerner på lærke grene.

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Så flot Kira! Jule med stil:) Lærkegrene hører sig også til i min jul og tror snart jeg skal over og kigge i skoven efter en;)

  SvarSlet
 4. Så fint Kira. Jeg elsker alt ved julen, men er slet som i SLET ikke begyndt at tænke på det endnu:-( tak for dejlig inspiration:-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det fint ud, Kira :) Lækre farver!

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare fint ud Kira :) Hvor finder du lærkegrene, tager gerne imod et lille skov tip...?
  Det er super flot med sukulenter i Kubus bowlen.

  SvarSlet