tirsdag den 19. november 2013

SMIL eller mangel på samme

Lige et pip her fra! Hele familien har døjet, med slem mavevirus, siden søndag aften. Huset ligner noget som er ramt af en tyfon, sofaen skal renses og vaskemaskinen har kørt nonstop. Her til morgen har jeg fået min første kop kaffe i 2 døgn!! Spørg om jeg har været træt? Heldigvis blev den nede i maven, så jeg tror at jeg forsøger mig med en mere. Stakkels mine små piger og stakkels forældre. Det er godt nok H.Å.R.D.T at være forældre, i sådanne situationer. Piv! Pigerne leger nu med deres heste og jeg forsøger at komme til hægterne og få styr på hjem, arbejde (overspringhandlinger) mm.

Billedet er fra i søndags, hvor vi have en hyggelig tur i Kbh. Vi havde inviteret Farmor med på pigetur, hvor vi først var i biografen og se Aladdin, herefter spiste vi frokost og IS på Jensens Bøfhus -til stor glæde for pigerne. Vi sluttede turen af med et besøg, i den nye Hamleys legebutik ved Tivoli. Tror vi var der i 1,5 time og fik lavet flotte glitter tatto's, ballondyr, kørt i stor Duplo bus og fisket og plasket med vand. Hurra for gratis søndags fornøjelser ;-)

Jeg forsøgte flere gange på turen, at tage fine billeder af pigerne, men det er helt umuligt. Så det blev kun til dette meget kunstige smil, til ære for den desperate mor. Det er virkelig et dilemma for tiden, da de styrter væk så snart kameraet kommer frem og jeg har simpelthen så meget smukt tøj, jeg gerne vil vise frem på pigerne. Gode råd til at få sine piger, til at være mere samarbejdsvillig, modtages med kyshånd?

I må alle have en fantastisk dag! Jeg vender stærkt tilbage, med masser af spændende og mere indholdsrige indlæg.

Begge piger er i jakker fra Ganada Goose // Palma's hue er fra Ganada Goose // Lua's hue er fra Selana //  Ballondyr fra Hamleys
1 kommentar:

  1. Åh sikke en omgang.. Krydser for bedre dage jeres vej.. Det er ulideligt at være syg som forældre og så med syge børn!! Gange 10 slemt!! - Vi havde lign. omgang med Lunsen da jeg var højgravid.. Hele huset lå på langs og skiftedes til at holde spanden!! Shit, det er bare ikke fedt!!

    Gode tips til at få ungerne til at stå stille, der kigger jeg også med!! Lunsen nægter.. Lillesøster er mere medgørlig lidt endnu.. ;)

    SvarSlet