mandag den 11. marts 2013

Børn & Shopping...

Efter jeg er blevet Mor (især til 2) erkender jeg, at jeg er blevet en meget flittig gæst, rund omkring i de Københavnske centre. Det er bare SÅ nemt med børnene, men i den grad også uden, hvis jeg har en masse basic køb som skal klares på kort tid. Når den ene eller begge piger er med, så er det nemt lige at kunne parkere ved indgangen, i tørvejr og slippe for at rende og lede efter en parkerings automat. Ja jeg er blevet fan af de lette løsninger. Før i tiden spiste man ikke særlig godt (eller sundt) i diverse centre, men i dag findes der jo stort set en Joe & The Juice i alle de største centre og dermed er min lyn shoppetur fuldendt!

I dag havde jeg meget kort tid, til at nå rigtig mange ærinder. Jeg manglede bl.a mascara, jeg skulle bytte en neglelak, købe spraylim, købe pæne sugerør, lidt dagligvarer og nye perler til Lua. Så jeg kørte ind til Frederiksberg Centret hvor jeg nemt parkerede foran indgangen, fik hurtigt shoppet alle mine ærinder (uden at skulle løbe rundt i stiv kuling) og fik mit 'fix' på Joe & The Juice. Smart!

Frederiksberg Centret er i øvrigt i gang, med en større ombygning og får  i løbet af sommeren bygget en ekstra etage på, hvilket giver de mange travle Frb. familier endnu større mulighed for nem shopping.

Er i også fans af centre? ;-)


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Frederiksberg Centeret, men er 100%  ydtryk for min egen personlige mening.


3 kommentarer:

 1. Enig! Centre er en super nem, og ikke helt ringe, løsning til børnefamilier. Og de er blevet bedre til at lave smagfulde madoplevelser. Dumle Juice hedder det hjemme hos os :-)

  Jeg har for øvrigt lige fået lige præcis den Chanel i gave i går. Den er så flot på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare blevet meget mere smagfuldt, i det hele taget at gå i centre synes jeg! Dumle juice ;-) Hihi..

   Ej hvor morsomt...altså 'Rouge Noir'? Har haft den længe, men hårene faldt af, så fik endelig taget mig sammen til at få den byttet i dag ;-)

   Slet
 2. Helt enig! Vi er altså også blevet fan af centre herhjemme... :) Om vi vil det eller ej! Hvis jeg dog har en hel dag for mig selv, som skal bruges på shopping, så foretrækker jeg stadig at tage ind til byen.. men ak, der er langt imellem de dage ;)
  Synes også det er skønt at der oftest er noget underholdning for børn i diverse centre, så det også bliver lidt af en oplevelse for min datter!

  SvarSlet