fredag den 22. marts 2013

nemlig.com delivery...

Jeg har været så heldig at få et gavekort til nemlig.com. Jeg har aldrig prøvet at handle hos et online supermarked, men det er godt nok smart! Jeg kan egentlig godt lide at handle og kan gøre det imens pigerne er afsted, da jeg jo ikke arbejder. Jeg har dog oplevet stress ved at skulle handle, når jeg fx. er alene med pigerne en weekend. Det er bare no go at pakke to piger ud i bilen og ned i et overfyldt supermarked, fyldt med fristelser for små pilfingre!

Jeg er meget imponeret over udvalget hos nemlig.com! Vi køber stort set kun økologisk herhjemme og der har de et ret suverænt udvalg og oven i købet en samlet kategori over øko varer, så man nemt kan danne sig et overblik. Udover det har de specialiteter fra bl.a og Løgismose, Lagkagehuset (frisk brød lige til døren), Sv. Michelsen og mange flere. Det er genialt! Man kan også købe alverdens fine afskårne blomster, som er friske og pæne når de ankommer. Maden kommer i en køleboks og frugt, grønt samt tørvare, leveres lige til døren i en hård kasse, så det ikke får slag og stød. Vi fik leveret jordbær som desværre var en smule rådne, men i dette tilfælde yder de den bedste service og kreditere beløbet, til din konti uden bøvl. Bananerne var lidt meget grønne, så dem spiser vi lige om et par dage (men til gengæld de flotteste store øko bananer jeg længe har set!)

Selvom man handler online, bliver man bestemt ikke snydt for de gode tilbud, som supermarkederne stilter med. Hos nemlig.com er der nemlig masser af gode tilbud hver dag.

Med i posen var der også rødvin og chokolade - det er vel nok en rigtig fin service!

Jeg er fan og vil bestemt bruge nemlig.com, på dage hvor K arbejder meget og pigerne er hjemme. Hvis man blot bestiller inden 24.00, så kan varerne være fremme næste morgen fra kl. 9.00 også i weekenden.

Benytter i jer af online supermarkeder? det er smart ikke?

Dette indlæg er lavet i samarbejde med nemlig.com, men er er 100% ydtryk for min egen ærlige mening.

10 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig handlet dagligvarer online, men det lyder da bare rigtig smart, nemt og praktisk! Og en rigtig god måde at slippe for alle impulskøbene.... Det må klart tjekkes ud! Gad vide om de leverer herude langt vestpå?
  God weekend
  Kh. Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ smart ;-) På deres hjemmeside, kan du se hvor henne de bringer ud til!

   Slet
 2. Har aldrig handlet fødevarer online - men det må være fantastisk i en travl hverdag .. Det må prøves :)

  /Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne være at det kan hjælpe sig lidt, de uger hvor du er alene med S? Det kan give jer noget mere kvalitetstid sammen tænker jeg?!

   Slet
 3. Herhjemme handler vi også stort ind en gang om ugen hos Nemlig. Det er fantastisk at slippe for at skulle balancere hjem fra supermarkedet med cyklen fyldt med indkøbsposer på styr og i barnestol og ikke mindst er det skønt at slippe for at slæbe varer op til fjerde sal :) Vi er meget glade for det. Og varerne er blevet mere friske på det sidste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh ja der er langt op på 4. sal med indkøbsposer og et barn også! Ved slet ikke hvordan SÅ mange by mennesker klarer det? Jeg er dybt imponeret. Men det er helt sikkert at jeg ville handle online for det meste, hvis jeg boede inde i byen.

   Slet
 4. Vi har også brugt Nemlig en del. Specielt efter vi 'kun' har en bil til rådighed og bor lidt ude på landet... Jeg synes at de har et rigtig godt udvalg, gode friske varer og elsker at det er så nemt! Og så tror jeg også på at vi sparer lidt penge, jeg undgår i hvert fald mange impulskøb-dem kan jeg godt være slem til... ;-)

  Hilsner fra Fru Frede

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare rigtig smart, når man bor lidt væk fra det hele. Nu ved jeg jo også hvor dyrt det er at handle, i den lokale brugs ude ved jer, så der er nemlig.com nærmest billigere og udvalget så meget bedre ;-)

   Slet
 5. Hejsa. Her har vi brugt Nemlig.com i over 1 år nu. Det er bare et koncept som holder og som vi ikke har lyst til at undvære igen! Der er en kombination af flere ting som gør, at vi synes Nemlig.com er det bedste sted at handle: Udvalget af varerne, herunder specialbutikkerne, åbningstiderne: Du kan handle når det passer dig og bestemme hvornår du vil have leveret dine varer, konkurrencedygtige tilbud sammenlignet med almindelige offline butikker og bedst af alt: Nemlig.com's service! Aldrig har vi oplevet et sted hvor der lægges vægt på en så god kundeservice! Thumbs up herfra! :-)
  Mvh. Melanie
  PS: Et tip: Nemlig tilbyder med jævne mellemrum fri fragt - hold øje med hjemmesiden. :-)

  SvarSlet
 6. Lyder meget godt, desværre leverer de kun i et område af Sjælland. Men får alle chokolade og vin og hvor tit?
  det er heller ikke så smart at få leveret halvrådne jordbær, hvis de er bestilt til at skulle bruges til gæster på leveringsdagen. Jordbær har jo en meget begrænset holdbarhed, så bestiller man jordbær er det vel for at bruge dem ret hurtigt. Grønne bananer er ok, hvis man har et par modne derhjemme, men jeg vil gerne selv vælge hvornår jeg vil have umodne bananer/ modne bananer. Tilbuddene kan oftest heller ikke måle sig med butikkernes tilbud. Men har man råd er det da en god ide.

  SvarSlet