onsdag den 20. marts 2013

Smukke byKier guld sneakers...

Lua har været så heldig, at få foræret de her usandsynligt, smukke sneakers fra bykier en skøn petrol blå strikket cardigan i økologisk bomuld. Sammen er det bare det smukkeste par, som passer fantastisk til  min yndige, lyshårede pige med blå øjne. Bykier er kendt for god kvalitet, til meget fornuftige priser. Vi har allerede haft en del sko/tøj derfra og kvaliteten, har endnu ikke skuffet mig. Sommerstrikken samt en poncho (som jeg også snart viser frem) er det første strik, jeg har fået derfra og  jeg bed med det samme mærke i, var at det er strikket i danmark og samtidig er prisen på 399,- for en strik, bare helt fornuftig (især når man tænker på, at arbejdsforholdene er i orden)

Fra i dag og til og med på søndag, kan du få 10% på ALLE sneakers hos bykier og da de normalt koster fra 549,- til 649,- er det et meget godt køb, så din datter eller søn er parat til det forår (som forhåbentlig) venter os lige rundt om hjørnet...!

Hvis i vil læse, hvad jeg tidligere har skrevet om byKier, kan i set det her & her.

Har i selv stiftet bekendskab med byKier? og hvad synes i om deres produkter?

3 kommentarer:

 1. Sikke en heldig lille pige, detser nemlig rigtig lækkert ud!
  Min ældste datters 2 første par sutsko var fra Bykier. Jeg havde købt små tullesko og et par støvletter. Tulleskoene var rigtig fine, og blev slidt op af kravleri og møffen rundt på gulvet! Støvletterne sad ikke særlig godt på min datter og blev derfor ikke brugt! Siden har jeg ofte kigget på webshoppen, men mere er det desværre ikke blevet til!
  Kh Camilla

  SvarSlet
 2. Fine sager til Lua. Det bliver hun da skøn i. :)

  Vi har uldbodyer og hjemmesko fra byKier. Har endnu ikke turde købe sko der. Skørt, for jeg netshopper jo ellers alt andet..?! Men vil bare gerne prøve dem på hende, inden jeg køber.

  Hvis du ser mit seneste indlæg, er jeg ret lun på et par sandaler derfra. De er altså ret fine. :)

  SvarSlet
 3. Jeg har lige netop fået et par hjemmesko ind af døren og er indtil videre yderst tilfreds. Oline har ellers haft et par Petit Nord hjemmesko, men synes ikke de var pæne mere og vigtigst af alt så støttede de ikke hendes fod særlig godt, specielt efter hun er begyndt at gå.

  SvarSlet