tirsdag den 26. februar 2013

LEGO World

Forrige weekend var jeg heldig at få lov at besøge LEGO World i Bella Center og jeg inviterede selvfølgelig, min kæreste og vores søde piger med. Lua og jeg var afsted for 2 år siden og jeg synes bestemt, at det er blevet meget bedre for de helt små.

Begge pigerne faldt i svime, over de enorme bunker med LEGO i alverdens flotte farver og de nød at de kunne bygge løs med alle deres favorit klodser, uden at skulle skændes om, hvem som skulle have 'hesten' eller 'toget'! Lua er begejstret for toge og biler, så det var en kæmpe succes, at drøne rundt i små biler hvor hun selv skulle træde på speederen og dreje rundt. Der blev også kørt i tog , tumlet rundt i enorme puder, bygget huse af kæmpe LEGO klodser, leget prinsesser og drukket store mængder slush ice ;)

Til sommer har vi planer om at besøge LEGO Land og det bliver helt sikkert en succes for begge piger.


Lua var iført sin nye lækre sweat kjole fra New Generals og glimmerstrømper fra MP strømper & Palma var i leo leggins fra MarMar, rosafarvet sko fra Angulus og en arveskjorte fra storesøster fra Petit By Sofie Schnoor.


Prinsessedrømme.

Tur i det lille damp lokomotiv.

Minder fra min barndom hvor vi ofte var i LEGO land og jeg elskede at kigge på de små byer.

Lua greb med det samme fat i zebra flyveren som hun genkendte fra sit Lego Duplo spil på iPad'en, hvor giraf'en og kaninen skal flyve ud for at finde løven! Den drømmer hun om at få hjem og lege med, så jeg må lige spare op til det flotte byggesæt hvor flyveren indgår.

Duplo i massevis.

Palma er meget nysgerrig på hvad de store piger bygger.


Bygger videre på nogle store børns hus.

Min store prinsesse <3

...og min lille prinsesse <3

En lille velfortjent slush ice pause fra byggeriet.

4 kommentarer:

 1. Lego er også et kæmpe hit hos os, som der flittigt bliver leget med hver dag. Men nu er jeg absolut også tilhænger af klassisk gedint legetøj. :) Pigerne ville have elsket at lege med en kæmpe bunke Lego.

  Faktisk har jeg tilbage i 1999 arbejdet i Legoland Windsor i mit sabbatår, så det var flere måneder i ren legeland (selvom det var hårdt arbejde). :)

  SvarSlet
 2. Fantastisk billede af Lua der kigger ind i spejlet.... <3

  SvarSlet
 3. Hvor hyggeligt :D:D

  http://etsofieliv.blogspot.dk/

  SvarSlet