fredag den 29. marts 2013

Leg, kulde, havfrue og virkelig god mad.

Jeg håber at i alle sammen nyder påsken, trods seriøs mangel på forårs vejr!!

I går klædte vi pigerne, varmt på og tog på tur til Langelinje. Jeg elsker virkelig langelinje og pigerne synes der er så hyggeligt. Solen skinnede, men det var alligevel bidende koldt, hvilket pigerne tydeligvis var ret ligeglade med, for vi opholdte os udenfor i flere timer. Det er forøvrigt første gang Lua ser havfruen, hvor hun er bevidst om hvad en havfrue er. Tror dog ikke helt hun fatter hvorfor den sidder på en sten og er lidt kedelig i farverne?!

Vi gjorde et stop på Toldboden, hvor jeg aldrig har været før, men blev anbefalet via Michala, som for nyligt spiste deres overdådige brunch buffet. Solen bragede ind af de store flotte vinduer, der var god musik, udsigten var skøn og pigerne kunne rende rundt og lege på de enorme mængder af plads. Vi fik en super lækker steak med ovnbagte tomater og hj. lavet bearnaise og så bestilte vi Fish 'N' Chips. Normalt spiser jeg hverken fisk eller bearnaise, men i går smovsede jeg løs, så det må siges at være rigtig tæt på perfekt, det de laver. Absolut ikke sidste gang vi er der!!

I dag står den på indendørs legeland og i morgen tager pigerne og jeg, med mormor og moster til Hornbæk, i familiens hyggelige sommerhus. Glæder mig til at kaste med sten i vandet og spise is fra det lokale ishus.

Nyd resten af ferien med alle jeres kære ;-)

Palma er i tøj fra: Flyverdragt, Ver De Terre // Hue, Poppy Rose // Støvler, Naturino
Lua er i tøj fra: Flyverdragt, Ver De Terre // Fleece, Ver De Terre // Hue, (udgået) Månestråle // Støvler, Naturino


7 kommentarer:

 1. Uhmmm ja, Toldbodens fish and chips er SÅ gode! Hvorfor er der så langt til KBH lige nu? Jeg kan næsten smage dem på tungen....

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha Fie! Så er jeg godt nok glad for at min fish and chips debut var netop på Toldboden ;-)

   Slet
 2. Det lyder vel nok som en skøn dag, Kira! Rigtig god påske til dig og dine kære også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker de spontane dage uden de store forventninger <3 Det VAR en helt fantastisk dag. God påske til alle jer skønne tøser og dejlige børn;-)

   Slet
 3. Skønne billeder Kira! Smukke piger:)
  Langelinie og Toldboden er også et af vores favorit steder og vi har kun en lille tur på cyklen før vi er der:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mille! Selvom jeg elsker at bo i hus i provinsen, så savner jeg at kunne gå eller tage cyklen, rundt omkring i Kbh.! Det må være så dejligt for jer at bo så tæt på så mange gode ting;-)

   Slet
 4. iiihhh det lýder hyggligt...

  SvarSlet