torsdag den 21. marts 2013

Vinter hi...

I morges tog jeg en hurtig beslutning om at holde begge piger hjemme! Jeg orkede virkelig ikke alt den ballade, med at få dem begge afsted, ud i en kold bil, brok med Lua som ikke vil forstå, hvorfor hun ikke skal i vuggestue sammen med Palma (og derfor står og surmuler foran lågen derind til) og derefter efterlade 1 styk børnehavebarn, som virker helt trist når jeg siger farvel.

Vi har råhygget i nattøj, drukket smoothies, spist pandekager, set tegnefilm, danset, leget med dukker og i eftermiddags lokkede K, os alle sammen med ud i sneen! Vi endte på legepladsen som ligger ca. 15 min. fra os (25 min. med Palmas små ben) men begge piger tog det i stiv arm og havde en fest i alt sneen (jeg har svært ved at se det hyggelige i sne når det er den 21. marts!!) efter masser af leg i kulden, spiste vi pizza på byens grillbar, til stor begejstring for begge piger og K! Huset roder, men pigerne har haft en fest!!

Palma er i tøj fra: Flyverdragt, Ver De Terre // Fleece hue, Ver De Terre  //
Lua er i tøj fra: Jakke, Mini A Ture // Hue, (udgået) Månestråle cashmere // Støvler, Naturino
4 kommentarer:

 1. Ja bare man selv var mere begejstret for sne, for børnene synes at det er vældigt! :)

  SvarSlet
 2. Optimal udnyttelse af sådan en snevejrsdag lyder det til ;0)

  SvarSlet
 3. Ej hvor hyggeligt. Jeg er også så træt af sne, men Ella siger hver dag: "Sne. Yeeeiiii"....... Dejligt med hjemme tøse hygge :)

  SvarSlet
 4. Lyder helt fantastisk! Jeg er selv inkarneret snehader, men mon ikke det svinder lidt, når min lille dreng bliver stor nok til at tumle i sneen...? :)

  SvarSlet