onsdag den 7. marts 2012

De skønneste elefanter!

Disse skønne vintage elefanter måtte godt marchere hjem til mine piger!
Jeg har meget længe været forelsket i dise bedårende store tøjdyr fra denne shop! De er lavet i de skønneste vintage materialer og der er sjæl i hver enkelt dyr eller dukke.
De kan erhverves for $120 pr. snabel, så jeg må altså lige spare sammen først, men en ting er sikkert...2 af dem SKAL bo hos os ♡
9 kommentarer:

 1. Ja, de er da bare for søde! :)

  SvarSlet
 2. Hvor er de bedårende. Den på det første billede ville jeg gerne forære min datter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også min favorit!! Men hun laver hele tiden nye smukke elefanter, så det er bare med at slå til når der kommer en man synes er smuk...de er jo unika!

   Slet
 3. Shit, de er fine-Den sidste elefant er helt fantastisk skøn:)-Og tak for din kommentar, Kira-Jeg lytter og er meget glad for dine gode ord:)

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅ skønne!!! Jamen jeg håber virkelig at i finder den bedste løsning for jeres drenge. Alle børn fortjener en god hverdag med gode venner og omsorg;)

   Slet
 4. Jamen altså hvor er de bare søde. Jeg er vilde med de to tøse bamser med fine kjoler. Og sikke noget fint tøj hun laver til dem. Jeg blir bare så nærig og tænker: "det kan jeg da godt selv sy", men det blir aldrig rigtig til noget og ellers blir det ikke helt så godt..... De er SÅ søde

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅdan har jeg det også...Jeg ser noget og tænker: 'det laver jeg da bare lige' tit går jeg i gang og så når jeg bare ikke så langt før jeg støder på et nyt projekt jeg liiige må i gang med! Nu er jeg ved at erkende det og bunkerne med halvfærdige projekter SKAL blive færdige nu, før jeg kaster mig ud i noget nyt ;) Det går sådan okay godt og fremad...Haha!
   Elefanterne her kan jeg slet ikke lave så skønne, så dem vil jeg med glæde bruge penge på, når jeg har sparet lidt sammen ;)

   Slet
 5. Det er virkelig nogle fine elefanter du har fundet frem... Æv, at jeg ikke har et pengetræ i haven. Det ville gøre mange ting en del lettere.

  SvarSlet