onsdag den 9. oktober 2013

Vind en luksus baby pakke fra Änglamark

I samarbejde med Änglamark har jeg fået muligheden, for at forkæle en af jer søde læsere, med en skøn babypakke fyldt med babymad, plejeprodukter og økologisk babysengetøj. Den opmærksomme læser, har nok fundet ud af, at vi her hjemme er meget bevidste, om økologi, bæredygtighed og kvalitet når vi især handler alle vores dagligvarer. Da vi tæt på os har en super lækker Kvickly, så er det der vi gør nærmest alle vores indkøb og især Änglamark produkterne ryger i stor stil ned i vognen. Änglamark er coop's eget økologiske mærke og koster derfor også lidt mindre, end andre øko mærker på hylderne, så det er jo et plus, når vi er en familie som handler stort ind, flere gange ugentligt. Hos os har mad og produkter 1. prioriteten og vi går aldrig ned på kvalitet. Deres sortiment er efterhånden så stort, så jeg vil tro at vi køber 80% af vores mad fra Änglamark.

Nu til den lækre konkurrence, som vil kunne glæde en nybagt mor eller gravid (man må også hjertens gerne deltage, hvis man kender en som skal forkæles, med sådan en lækker pakke)

Pakken indenholder:

• Gulerod og kartoffel glas
• Sveske og pære glas
• Blomme og pære glas
• Banan og æble glas
• Æble og blåbær glas
• Frugt og fuldkorn glas – 2 stk.
• Ris-grønsager og kylling glas
• Pasta bolognese glas
• Lassagne glas

• Risgrød
• Korn, æble og pære grød, 2 stk
• Hirse og banan grød

• Baby creme 100 ml.
• Baby lotion 250 ml.
• Baby Lanolin salve 100 ml.
• Baby Shampoo 250 ml.
• Baby Bad 400 ml.
• Alt i en sæbe 400 ml.
• Vådservietter – refill.
• Baby Pudder

• Baby sengelinned - Lyserødt (måske en gave idé, hvis du er drengemor!)

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog og så skal du skrive en hyggelig kommentar nedenfor. Jeg er nysgerrig på at høre, om du handler økologisk? Hvorfor / hvorfor ikke? Husk at skriv din mailadresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du vinder ;-)

Konkurrencen slutter onsdag den 16.10.2013 kl. 21.00 - herefter trækker jeg en heldig vinder, som får direkte besked. Held & Lykke! Konkurrencen er slut og vinderen blev Christinna!64 kommentarer:

 1. Sikke et fint sæt sengetøj. Jeg køber oftest økologi. Dog ikke så ofte når det er frugt og grønt, da jeg ikke synes udvalget er super godt. Jeg laver normalt al mad til trunten selv, men har alligevel altid et par glas liggende til hvis jeg pludselig skal ud af døren.

  c.eysturoy@gmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg skal være faster til en bette pige i starten af det nye år. Fik lige nyheden om kønnet i går, og jeg er SÅ glad og spændt.
  Mon ikke jeg ville blive eminent populær med sådan en goodiebag?? FASTER HAR DET HELE!

  - jeg handler forresten hellere end gerne økologisk - det smager bedre samt jeg får en bedre samvittighed :-)

  Nannatvchristensen@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg køber økologisk så ofte om muligt :) Men jeg synes desværre kødet er alt alt alt for dyrt. Det er jeg ked af, men sådan er det. Jeg foretrækker dog altid økologiske æg - de har bare en helt anderledes lækker farve

  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg følger din blog via bloglovin.

  Jeg handler ikke økologisk, synes det er for dyrt.

  mette.knk(a)gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg køber sjældent økologisk. Jeg er studerende og pengene rækker desværre ikke så langt at det er økologi der er i højsædet. MEN - jeg glæder mig inderligt til den dag hvor jeg kan købe økologisk - primært frugt og grønt.
  Kh Stine
  Bjs_bis@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Sikke mange ting, der er i pakken - Jeg kan selv bruge en del af tingene til Laura og Bjarke - Maden vil jeg give videre til min kusine, der fik en lille pige i julimåned. Ivalu må jo så småt begynde at spise 'rigtig' mad om et par måneder eller tre.
  Jeg køber gerne økologisk, men det er ikke et must - Jeg foretrækker at mælkeprodukterne er økologiske. Æg køber vi hos mine forældres nabo, der har en hønsegård med ca. 10-15 høns.
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 7. Wow, sikke en pakke. Vi køber 80 % økologisk - hvad angår madvarer. Og så prøver vi at kigge efter det når det handler om tøj og boligtekstiler. Man kan efterhånden få rigtig meget økologi inden for beklædning, dog ville vi ønske at der var mere voksentøj. Vi køber selvfølgelig ind i Brugsen, Netto og såvidere, men her i Vestjylland er der mange muligheder for stalddørsindkøb, og vi køber derfor æg, kød og grøntsager hos økologiske bønder. Vi syntes ofte at smagen er bedre, og vi vil meget gerne beskytte miljøet.
  Foruden det med maden så har jeg plantefarvet uld til strik igennem de sidste 5 år, hvilket givet mig en god fornemmelse i maven i forhold til det vi tager på huden. Samt at planterne vokser lige ude i vejkanten...gangske naturligt.

  Glæder mig til at se hvem der vinder.
  louise.schelde@gmail.com

  ps. Laurine har været så glad for din NoaNoa giveaway....hun var så yndig i det!

  SvarSlet
 8. Hej kira.
  Når den lille er lagt om aftenen og div gøremål er gjord skal Jeg altid lige se om der er et nye indlæg fra dig. Du inspirere altså så meget! Lige fra dine små hverdags oplevelser på ig til bloggen som er mere dybdegående. For os er det vigtigt at handle så meget økologisk ind som muligt. Syntes det er så utoligt vigtig at vi indtager så lidt kemi som muligt både på og i kroppen. Her hjemme er vi stor fan af Änglamark og jeg køber aldrig andet grød til lille crista. Hun elsker bare deres hirse/banan og de to forskellige korngrød ;) Når vi er på farten er der stortset altid et glasmad og vådservietter fra Änglamark i pusletasken. Jeg kan kun give mine anbefalinger til andre omkring Änglamark og har aldrig oplevet noget dårligt.
  Jeg er sikker på lile Crista vil blive utrolig glad hvis vi vinder denne lækre pakke.

  Mvh Maria

  mariaagergaard@gmail.com

  SvarSlet
 9. Det vil være så fedt at vinde!
  Jeg køber 50% øko. Altid mælk, æg og grøntsager. Noget frugt er øko men noget er for dårlig kvalitet og så går jeg efter dansk og årstidsbestemt i stedet. Kød køber jeg ved slagteren og det er vist ikke øko men god kvalitet. Og så er der nogle produkter i vores husholdning som ikke findes i øko-version, fx mini havrefras.
  Hvorfor øko... Fordi jeg håber på mindre indhold af skadelige stoffer, bedre dyrevelfærd og mindre miljøbelastning.
  KH Camilla
  /c1amillahtc@gmail.com
  /tulletoesen.blogspot.com

  SvarSlet
 10. hejsa. vi køber faktisk ikke økologisk, vi køber bare det, der ser lækkert ud. men måske er det på tide at komme igang.. vi vil i hvert fald meget gerne deltage. hilsner fra mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 11. Ih hvor en fin give away:)
  Vi har igennem de sidste par år, flyttet os fra at købe vores mælkeprodukter og æg økologisk og resten konventionelt, til vi nu køber ca. 80% af vores dagligvarer økologisk, tøj og sko forsøger vi også at købe økologisk, ellers køber vi genbrug. Vi gør det for vores families skyld, dyrevelfærd, miljøet og fair trade tanken<3

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 12. Min aller dejligste veninde har lige født den sødeste pige og de 2 skulle forkæles big-time. Økologi sr sådan lidt op og ned, Hvis prisen hænger sammen, køber jeg økologisk, men med mange munde at mætte kan det godt løbe op. Selvfølgelig er der visse ting som altid er øko såsom æg, mælk osv
  mariapilgaard@hotmail.dk

  SvarSlet
 13. Jeg kender lige den familie som ville elske at blive forkælet :)

  Jeg handler økologisk også gerne dansk, når jeg har muligheden for det og prisen ikke løber helt løbsk ved det :)

  SvarSlet
 14. Vi forsøger at køre så meget øko indover vores hverdag som muligt. Tror det er bedre for os og miljøet!! Især i længden.
  änglamark er vi rigtig glade for herhjemme, og har brugt meget af deres babyudvalg. Også babymaden, som faktisk er ret "rene". Så krydser fingre :)

  Kh

  Ps. Spændende hvad blogsamarbejdet ellers går ud på

  SvarSlet
 15. Jeg er nok en af dem der for det første ikke laver mos selv til min datter og køber mad på glas. Meget tabu omkring det. Bor desuden i Malmø hvor økologi er endnu dyrere end i Danmark
  Vil rigtigt gerne vinde :-) elsker änglamark
  Michelle
  Mosterga@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg er nok en af dem der for det første ikke laver mos selv til min datter og køber mad på glas. Meget tabu omkring det. Bor desuden i Malmø hvor økologi er endnu dyrere end i Danmark
  Vil rigtigt gerne vinde :-) elsker änglamark
  Michelle
  Mosterga@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Orv den ville være fantastisk at vinde til lillebror i maven :) Jeg er sådan en der handler øko indimellem. Cremer og pleje til min søn er øko, grøntsager er gerne øko og mælk ligeledes. Men det er ikke et princip for os, men en luksus :)

  www.blueeyedflower.blogspot.com

  SvarSlet
 18. Jeg har lige født jordens dejligste lille guldklump ( Magnus skal han hedde ) så jeg kunne rigtig godt tænke mig den skønne luksus baby pakke fra Änglamark, det vil være en super god start for os som er nybage forældre :-)

  jeg køber som oftes økologisk der smager nu bedre og så ved man at tingene er i orden :-)

  Kærlig Hilsen
  Nille Hansen
  nille.hansen@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Hej! Sikke en fin give away!

  Jeg går meget op i økologi, mest når det gælder dyrevelfærd, men bestemt også pga miljøet.
  Især går jeg op i økologi når mine tvillinger skal klædes på for at undgå allergi fra tøj med skadelig stoffer i og når de skal spise så de vokser op uden unødig antibiotika i kød og sprøjtegift på grøntsager og frugt.

  Min mail er majsoenderskov@hotmail.com

  /Majbrit

  SvarSlet
 20. Jeg har fået barnebarn for 6 uger siden - det vil da være en skøn gave at give til ham !
  Jeg handler som regel økologisk hvis prisforskellen ikke er for stor !
  Lis Vinter livv@mail.dk

  SvarSlet
 21. Fin konkurrence - jeg vil forkæle min fætter og hans kæreste med denne lækker gevinst hvis jeg vinder!
  Jeg køber stort set altid økologisk, mest med tanke på miljø, dyrevelfærd og især vores sundhed! Samtidig synes jeg det smager bedre og har ingen kvaler ved, at give min datter f. eks. 3 bananer på en dag hvis det er det hun vil have!

  SvarSlet
 22. whauuu hvor er det en lækker giveaway, jeg indrømmer gerne at det meste jeg køber er økologisk men ikke alt, hvilket også er et spørgsmål om penge og hvad jeg har råd til. men alle mine grøntsager til købt hos grønthandlerne som jeg har lige rundt om hjørnet med de lækre og frisk råvare man kan tænke sig :-)

  Jeg er i øvrigt lige blevet mormor, til en dejlig lille dreng som jeg gerne vil forkæle den skønne pakke med, syntes det er vigtig at han for økologisk lige fra starten :-)

  har ellers selv altid lavet hjemmelavet økologisk mos til mine egne da de var små, men i dag er det så smart at man kan få det næsten færdig lavet :-)

  knus og varme tanker

  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

  SvarSlet
 23. Vi venter vores andet barn her midt november, så sådan en fin pakke vil bestemt ikke være dårligt!

  Jeg vil rigtig gerne handle økologisk, men et stramt budget gør det ikke altid muligt! Er pris forskellen nogle kroner, så er det klart det ø- mærkede der vinder!
  Tørvarer som mel o.lign er altid økologiske!
  Syntes faktisk det er ulækkert at mange frugt og grøntsager indeholder rester af sprøjtegifte! Det var engang en ekspert der påpegede at et middel der var skabt til at slå små orm ihjel nok heller ikke var så godt for små børnehjerner!

  linekrag (A) yahoo.dk

  SvarSlet
 24. Det vil være så fedt at vinde!
  Jeg køber 50% øko. Altid mælk. Noget frugt er øko men noget er for dårlig kvalitet og så går jeg efter dansk og årstidsbestemt i stedet. Kød køber jeg ikke, da jeg er vegetar, så det giver lidt sig selv. Og så er der nogle produkter i vores husholdning som ikke findes i øko-version, fx mini havrefras.
  Hvorfor øko... Fordi jeg håber på mindre indhold af skadelige stoffer, bedre dyrevelfærd og mindre miljøbelastning.
  KH helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 25. Har en veninde som ville blive meget glad for at modtage den gave , så deltager meget gerne

  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 26. Lækker præmie. Maden er min lille Sophia blevet for stor til, men når min veninde nu har termin om 9 dage, ville hun sikkert blive super glad for lidt gratis forsyninger :)
  Mht økologi, er det lidt i perioder. Mælk og gulerødder køber vi dog altid økologisk. Det smager bare bedre...
  Hilsen Tina
  slankemor.blogspot.dk
  tina.bonde@hotmail.com

  SvarSlet
 27. Hold op en lækker give-away. Den vil jeg helt sikkert gerne vinde... hvis jeg gør, sender jeg den videre til min nevø, som for kort tid siden blev far til en skøn lille pige.
  Økologi... i et vist omfang køber jeg øko. Kød, mælk og grønsager er nogen af tingene.
  Jeg følger allerede via Bloglovin' og har self. sat hak i det lille <3
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 28. Lækker pakke!
  Økologi forsøger vi at købe i størst muligt omfang ellers danske varer, når det kommer til maden. Tror på at økologi er bedre for os og miljøet. Og Änglamark findes der en del af allerede i husstanden til både store og små!
  - Camilla

  SvarSlet
 29. Lækker lækker præmie.
  Jeg deltager gerne.
  Og nej - vi handler ikke økologisk.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 30. Min lille niece skulle gerne blive født her i efterårsferien, så dette ville da bare være den perfekte gave!! :-)

  Jeg handler desværre ikke økologisk, mest pga. økonomien, da jeg kun er på SU

  Julie Mahler
  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Vi handler primært økologisk herhjemme - Det er dog lidt af en dagsrejse at komme til Superbrugsen, så der kommer jeg kun ud en gang om måneden (hvor der så til gengæld bliver handlet stort ind af primært deres Änglamark produkter)...
  Ærgerligt der ikke er valgfri farve på sengetøjet, for jeg venter mig en lille dreng - Men jeg er sikker på at jeg godt kan finde noget at bruge det til alligevel... ;0)

  SvarSlet
 32. Sikke en lækker pakke, synes babysengetøjet ser rigtig skøn ud. Vi køber ind i mellem økologisk, det varierer lidt. Det er lidt tilfældigt og ikke et princip vi har.

  Mvh
  Mette
  Bade-and@hotmail.com

  SvarSlet
 33. Fantastisk gave - som vil være helt perfekt til lillebror herhjemme. Vi køber meget blandet, hvis prisen er ok så vælger jeg altid økologisk.
  Gryllerylle1@hotmail.com

  SvarSlet
 34. Sikke dog en lækker pakke <3 Den vil jeg gerne have fingrene i ;) Her er det meget forskelligt hvad vi køber af økologisk - der er ikke noget bestemt system. Ønsker er nok at alt var øko, men det hænger ikke sammen økonomisk herhjemme pt.

  Kh

  Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

  -pssst.. følger dig naturligvis allerede ;)

  SvarSlet
 35. Jeg er gravid med termin til februar og vil derfor meget gerne vinde baby pakken.
  Jeg ville rigtigt gerne købe alt økologisk, men gør det ikke da det er meget dyrt. Indimellem hvis det skal være noget særligt køber jeg dog økologi, især kød fordi det smager bedre.
  Jeg følger dig allerede.
  Min mail er: tina4ever19 @ hotmail.com

  SvarSlet
 36. Jeg køber helst økologisk eller går på grøntmarked og får friske varer fra de lokale forhandlere. Jeg har også prøvet økologiske hudprodukter.
  Jeg har en lille baby på 11 uger, så denne pakke vil passe perfekt til os.
  Jeg krydser fingre for jeg vinder:-)

  SvarSlet
 37. Følger allerede;)

  Jeg handler noget økologisk, men ikke "så" meget. Det er mest æg og grønt, samt visse andre produkter, men jeg er helt klart ikke nogen fanatik omkring det.

  SvarSlet
 38. Hvilken LÆKSI give away! Vi handler så meget øko, som vi nu kan - jeg synes, det er temmelig vigtigt, både for vores og børnenes skyld, men især da også for naturen og miljøet og ikke mindst for de mennesker, der arbejder med det. Jeg har ikke lyst til at støtte en industri, hvor de der arbejder med produkterne, arbejder med mere eller mindre giftige stoffer. Bare tænk på bomuldsindustrien. Nåmen, vi har ikke voldsomt meget at rutte med, så hvis ikke jeg synes vi har råd til økologi, så forsøger jeg at få råd til i det mindste svanemærkede og danske produkter, og så er tanken i øvrigt, at vi laver og dyrker så meget selv, som det nu er muligt. Det blir forhåbentlig til meget mere i fremtiden, når vi ikke er studerende længere.. :)

  SvarSlet
 39. Så lækker en gave Kira og jeg følger dig jo her og der og alle vegne:-))jeg elsker din blog og din ærlighed i dine indlæg!:-)
  Mht økologi så er det ca 50/50 hos os så det kunne bestemt godt være bedre! Jeg tænker dog meget over det og synes også priserne er ved at være med faktisk - har købt øko oksekød og det var ikke meget dyrere end den "alm". Frugt og grønt synes jeg tit ser rigtig kedelig og rynket ud, men det er måske netop derfor jeg burde købe det.
  Jeg køber kun øko produkter til huden og også bleerne da begge mine piger har en virkelig sart hud. Ligeledes kigger jeg også meget på basis øko ting i tøj til dem.
  Kh Pernille
  pernillekristensen74@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Er lige blevet nabo til en lille pige så ville elske at kunne give dem denne fantastiske pakke som tilskud . Handler mere og mere øko som økonomien bliver bedre og bestemt kun den der er den afgørende fakta.Er dog aldrig i tvivl med æg og mælk og er lige begyndt at få kasse fra årstidene hver 14 dag som jo kun er økologisk. Vasker også kun tøj i økologisk vaskepulver og ja resten er vel 50/50 alt efter gode tilbud og pengene.
  kh
  Kirsten
  kirstenaakerman@hotmail.com

  SvarSlet
 41. Jeg køber altid økoæg.Ellers får jeg dårlig samvittighed. Køber også økomælk. Helst Arlas. Fordi synes det smager bedst:) Den skønne pakke bliver brugt som gave, hvis jeg vinder :)

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Jeg køber altid økoæg.Ellers får jeg dårlig samvittighed. Køber også økomælk. Helst Arlas. Fordi synes det smager bedst:) Den skønne pakke bliver brugt som gave, hvis jeg vinder :)

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 43. Jeg køber altid økoæg.Ellers får jeg dårlig samvittighed. Køber også økomælk. Helst Arlas. Fordi synes det smager bedst:) Den skønne pakke bliver brugt som gave, hvis jeg vinder :)

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Jeg så engang et program om hvor meget kemi man har i sin krop af de ting man køber lige fra tøj til mad og andre produkter som creme shampoo og lign - og værst af alt man giver det videre til sine børn. Så fra den dag blev jeg "øko" i alt fra tøj til produkter og mad.Vi har fået to små piger, og de skal ikke fyldes med kemi så hellere købe lidt, men godt og det er lige fra tøj til legetøj.

  SvarSlet
 45. Gemmer på en lille baby girl i maven, der kommer til verden omkring 6. december.
  Er fuldstændig i redebygger-moode og vil elske at gøre klar til hendes ankomst med de gode øko-sager fra Änglamark.

  For mig er det vigtigt, hvad vi putter indenbords og uden på kroppen - derfor vælger jeg altid økologisk, hvor det er muligt og så giver det mig en renere samvittighed, at købe produkter hvor der er tænkt på dyrenes velfærd.

  X'er fingre :o)

  gsv@fynskemedier.dk

  SvarSlet
 46. Jeg vil meget gerne deltage.
  Jeg venter en lille dreng til februar 2013 så det er jo godt nok lidt tid til.... men man må jo gerne begynde, at lave lager - ha ha ;O)

  Det lyserøde sengetøj vil jeg forære til en veninde som lige har fået en pige ;O)

  Mange hilsner Betina

  SvarSlet
 47. Jeg har en veninde, som jeg rigtig gerne vil forkæle med denne babypakke. Det fortjener hun.

  SvarSlet
 48. Åh vi er lige startet op på grød og mangler tilfældigvis et ekstra sæt sengetøj så jeg ville elske at vinde denne pakke :D
  Vi er startet på en ny livsstil hvor vi lever rigtig sundt og er i den forbindelse også startet op på at købe øklogisk frugt og grønt. Jeg har dog hele tiden købt øko til mine børn. Jeg vidste ikke at änglemark var billigere.. det må jeg kigge på næste uge når vi skal handle igen :D

  SvarSlet
 49. Jeg handler økologisk så vidt det er muligt med et SU budget. Dog altid økologiske æg. Men ellers er danske og lokale vare at foretrække. 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
 50. handler ikke økologisk mest fordi jeg ikke har råd, men min søster som skal have en lille til nytår handler kun økologisk og går meget op i det så ville være en fed gave at komme med til hende og den lille ny niece:-) så krydser fingre:-) følger via bloglovin
  /jenny
  jennyclausen0809@gmail.com

  SvarSlet
 51. Til min søn på 5 måneder, handler jeg udelukkende økologisk til hans mos og grød. Det har jeg det helt klart bedst med:-) Krydser fingre for at den lækre give away kommer vores vej:-)
  Mvh Christinna@digital-eyes.dk

  SvarSlet
 52. Jeg køber økologisk i så stor en udstrækning, jeg har råd til.
  Det vigtigste for mig er kødet, fordi jeg ikke kan bære tanken om, at dyr har det dårligt.
  Men selvfølgelig er det også vigtigt for miljøet og min egen sundhed, at grønt osv er øko! :-)

  SvarSlet
 53. Jeg blev tante til den fineste og meget skønne Silje i onsdags! Åh hvor ville det være skønt at kunne vade ind af døren med favnen fuld af lækre øko sager! Hvad angår økologi i en SU-husstand, så er det med at klippe en tå og lade hælen blive ;-) Æg skal være økologiske... Kød er for dyrt og det samme gælder mælk. Øko yoghurt har samme pris, som den ikke-økologiske og er så selvfølgelig økologisk... osv. osv. Vi glæder os til livet på SU er slut og der bliver mere plads i økonomien :-) Hav en dejlig efterårsferie
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 54. Sikke en skøn præmie.
  Hvad angår økologien, så går jeg som regel efter prisen - økologisk vinder sjældent.. Men en gang imellem. Koster tingene det samme køber jeg økologisk. Min fars kæreste køber til gengæld ALT økologisk - det må veje op for det vi ikke køber derhjemme :)
  //Eva-Maria (@ buecking.dk)

  SvarSlet
 55. Med en baby på 17 dage er det jo en oplagt konkurrence at deltage i:-) vi handler også mest i Kvickly. Elsker Kvickly. Og primært på grund af deres änglemark produkter. Det er stort set også det eneste vi har herhjemme. Når man først har taget skridtet til at handle øko er det svært at gå tilbage. Ja det koster lidt ekstra men så må vi spare et andet sted. Det er i hvert fald vores holdning herhjemme:-)

  Mm@theashaab.dk

  SvarSlet
 56. Jeg handler ikke økologisk, fordi jeg syntes, at det er for dyrt. Jeg har også oplevet at de par gange, at jeg har prøvet det, så er smagen ikke god. Jeg løb tilfældigt ind i en landmand i en Fakta der så ud som om, at han ledte efter noget, så jeg spurgte om jeg kunne hjælpe ham. Han ledte efter havregryn og jeg viste ham hvor det var, så sagde han, at det skulle ikke være økologisk. Det gav han ikke en dyt for, fordi han havde set mange af de økologiske steder og der var ikke forskel.
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 57. Der er ikke alt jeg handler økologisk. Men mælk gør jeg dog bla. fordi de har den bedste dato
  Pakke ville være dejlig selv om min datter er 10 måneder men jeg har en veninde der snart skal føde.
  gunthel@gmail.com

  SvarSlet
 58. uhh hvor lækkert.
  Er gravid så ville være perfekt at vinde.

  Jeg handler økologisk når det kun er 1 kr. forskel på alm. og det økologiske. Plus jeg altid køber Øko æg takker være min veninde som fortalte mig om de stakkels høns :-)

  Kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 59. Sikke en fin pakke - den ville jeg virkelig gerne forkæle min veninde med, som netop er blevet mor for 2. gang på 20 mdr.

  I det daglige handler jeg økologisk i det omfang det lader sig gøre mht. udvalg og økonomi.

  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kira. Vil bare lige sikre mig, at du har modtaget en mail fra mig, med min adresse?
   Kærlig hilsen Christinna, som glæder sig meget til at modtage babypakken:)

   Slet