fredag den 18. oktober 2013

MOR i verdens bedste støvler fra Angulus

Jeg er sådan en mor som er sindssyg dårlig til at både være pæn og MOR. Jeg er rigtig meget MOR og derfor meget lidt pæn (giver det mening?) Det er bestemt ikke med min gode vilje, men jeg ender bare altid med at komme ud af døren, med den obligatoriske knold, ingen make up, slidte sneakers og halv krøllet tøj. Sådan er det næsten altid, når jeg drøner afsted med tøserne på legeplads, playdate eller shopping. Måske kender i det lidt? Eller er det bare mig, som ikke rigtig synes jeg kan få hverdagen til at gå op, i en højere enhed.

For nylig gjorde jeg dog min hverdag lidt mere luksus! Jeg forærede nemlig mine fødder de mest fantastiske 'chelsea' støvler fra Angulus. De er smør bløde, super flotte og så føler jeg mig altså lidt mere pæn og ikke sjusket når jeg render rundt med tøserne. De har samme gode comfort som børnesko fra Angulus med rågummisål. Fatter ikke hvorfor jeg ikke har klikket dem hjem noget før? Jeg har dem på overalt. I skoven, på rideskolen, på legepladsen og mine fødder bliver slet ikke trætte, som de faktisk gør i flere af mine sneakers. Det er jo helt vidunderligt, at jeg nu kan være 'pæn' samtidig med jeg render rundt med pigerne og virkelig bare er MOR. 

Støvlerne kan købes hos Angulus webshop  og der er SÅ mange smukke varianter af den klassiske 'Chelsea Boot'. Jeg drømmer allerede om at være leo mor, med mine små leopardpiger og er sikker på at mit næste sko køb bliver Chelsea Leopard.

Billederne blev i øvrigt taget på en smuk efterårsdag i dyrhaven og er lige netop et bevis på, hvorfor jeg ikke er modeblogger ;-) 


4 kommentarer:

 1. Haha kender det ALT for godt. Her er det sådan at hvis jeg har noget lidt pænere tøj på, eller opsat hår fx så spørger ungerne hvad jeg skal;) hmm...tjaa mor har bare været i bad i dag!

  Jeg har også netop lige foræret de samme støvler til mig selv og jeg BOR i dem. SÅ lækre altså! Har også luret på Leo modellen eller en i grå. Så nu må de slidte NB sneakers godt tå lidt derhjemme... For nu kommer MOR i ny forklædning:)

  SvarSlet
 2. Smukke piger..
  Jeg ærger mig så meget, at jeg har en forholdsvis bred fod.. Jeg har måtte nøjes med en anden vinter model, også fra angulus.. Og ja helt sikkert, den rågummisål er fantastisk.

  SvarSlet
 3. Åh jo, det kender jeg også! Jeg ha tit intentioner om at det skal være anderledes, men det ender altid med t jeg kommer ud af døren med morgenhår og tøjet fra i går.. :-)

  SvarSlet
 4. Du har jo prioriteterne i orden, det er det vigtigste for dine piger både nu og på længere sigt, så husk det :)

  I øvrigt syntes jeg altså du har været en PÆN mor de gange vi har hilst på hinanden, men jo jeg kender det skam også godt, at pigerne er klar, parat og pæne i tøjet, og jeg, tjae... - men det er lige præcist derfor at det nogle gange er tiltrængt at prioritere lidt MIG tid...

  SvarSlet