tirsdag den 29. oktober 2013

bObles Motorikringe

Vores samling af bObles, udvider sig en del for tiden (ja man bliver altså lidt afhængig af, at få mere skum hjem i stuen - ihvertfald jeg!) Pigerne elsker deres bObles, i glade børnefarver og er simpelthen SÅ kreative til at finde på nye lege.

For nyligt fik pigerne, tilsendt et eksemplar af nyheden 'Motorikringe' fra bObles (en af dem, for de sprøjter nyheder ud lige for tiden!). Umiddelbart ser de 5 ringe måske ikke ud af særligt meget, men pigerne har rigtig meget glæde af dem og der bliver fjollet en del. Palma er en pyntepige, så hun bruger dem som halskæde og armbånd og den helt store leger hun hullahop ring med, når den falder ned på taljen. 'Tittebøh' er også en populær leg for den lille dame.
Lua danser rundt med dem på hovedet og får dem til at dreje rundt. Når alle ringene er sat sammen, så bruger de pladen til at lege 'jorden er giftig' og hoppe fra den ene bObles til den anden. Når de er taget ud af hinanden spreder vi dem og så hopper de mellem, de to største ringe (i virkeligheden burde vi nok købe os et sæt mere...eller to!)

Og så er de jo også et puslespil med 5 brikker. Der er virkelig mange gode legemuligheder med de flotte ringe. 

Motorikringene er lavet i to populære bObles farver 'Lilla' & 'Jade' og de kan købes for 249,- fx. lige her hos Legebutikken9 kommentarer:

 1. Børn er eminente til at finde på, og bruge ting på en helt anden måde end voksne kunne finde på. Det er vigtigt at holde fast i. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan virkelig glæde sit moder hjerte, at se hvad de små finder på <3

   Slet
 2. Her hjemme elsker vi også bobles...

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan da heller ikke andet, end at elske bObles vel? <3

   Slet
 3. Eih, hvor er de fine! De skal vist på ønskesedlen til jul!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på, at de også vil blive et hit hos jer ;-) Mine piger elsker dem virkelig!

   Slet
 4. Hej Kira.
  Vi har ikke noget bobles endnu, men nu fylder min datter 1 år og jeg vil ønske mig noget til hende. Hvad er dine pigers bobles favorit? Og som også går til de helt små?
  Kh Tea

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tea,

   Allerede?? Som tiden da går og stort tillykke!
   Vi har haft elefanten, siden Lua var helt lille og den har været og er stadig et hit (og nu fylder hun 5 år!) Den er virkelig god. Dog har vi for nyligt købt krokodillen og den ærgrer jeg mig lidt over, at jeg ikke havde da pigerne var helt små. Begge er gode på hver deres måde, så måske skulle de begge på ønskelisten? ;-)

   God weekend!
   Kh. Kira

   Slet
 5. Tusind tak for svar! Ja, det med at få børn sætter virkelig tiden i perspektiv. Det går bare så stærkt! Begge dyr komme på ønskeseddel! Kh Tea.

  SvarSlet