onsdag den 9. oktober 2013

H&M + All For Children goes Halloween!

I morgen den 10. oktober kl. 10.00 kommer den længe ventede ALL FOR CHILDREN kollektion til salg i få af landet største H&M butikker (København: Strøget , Fields og Fisketorvet samt Lyngby og Odense) eller online. Kollektionen laves i samarbejde med UNICEFF og 25% af omsætningen går til børn i Indien & Bangladesh og hjælper med til, at give dem mulighed for skolegang <3

I sidste uge var jeg på besøg i H&M's showroom for at se nærmere, på denne fede kollektion, som i den grad lægger op til masser af gys og uhygge. Jeg er solgt og skal ihvertfald købe masser af de fine accessories, som jeg ved at mine piger, vil få stor glæde af at lege med. Måske den fine Marie Antoinette kjole også ryger med i kurven? skøn er den ihvertfald og hvilken lille pige, vil ikke elske sådan en?

Har i set jer lun på noget? Hvis jeg havde en dreng, så var jeg gået ALL IN på pirat sættet!
Se også denne fantastiske video som de dygtige piger fra Lille Nord har lavet!

8 kommentarer:

 1. *ha ha* Kira prøv lige at følg dit link til online butikken!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha så fik maskinfabrikken da lidt gratis reklame der ;-) Link er rettet og TAK fordi du var opmærksom :-)

   Slet
 2. Du ved jeg er så hooked på kaptajnsfrakken og pirathatten. A vil eeeelske det!

  SvarSlet
 3. Vet du når tid kolleksjonen blir lagt ut online? Er det også kl. 10?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh det ved jeg faktisk ikke med sikkerhed. I dag har jeg faktisk læst et andet sted at det er kl. 9.00, så ville nok prøve allerede der ;-)

   Slet
 4. Min søn ønsker sig desværre ingen af delene men jeg blev altså nødt til at købe græskar hovedet med hjem idag ;0) Bare jeg havde en datter på den alder så havde jeg købt den stribede nederdel og Jersey toppen i strib og og og ;0)

  SvarSlet