torsdag den 17. oktober 2013

Tøsefin i ny lækker jakke fra WHEAT

Palma har fået en rigtig tøsejakke, fra WHEAT i gave. Jeg købte vores første WHEAT jakke, i sommers til Lua på udsalg og siden da, er jeg virkelig blevet ret vild, med deres overtøjs kollektion. Jakkerne er simpelthen så bløde og med det perfekte tøsesnit, elastik i taljen, rummelighed og ikke for lange til mine to miniature piger. Vinterjakken er simpelthen så super blød og med blødt fleecefoér indvendigt, jeg er ikke tvivl om at jakken er helt perfekt til Palma!

Normalt er mit første valg en ensfarvet jakke og gerne noget gråt eller andet meget klassisk! Denne havde jeg slet ikke selv valgt, men ikke desto mindre er jeg bare HELT vild, med de søde tern og flotte støvet rosa farver. Faktisk synes jeg tern er så smukt til mine piger og de har haft meget tøj med tern og nu også jakke! Palma befinder sig rigtig godt i sin meget tøsefine jakke og ingen tvivl om, at hun er helt bevidst om, at denne er skabt til en rigtig lille prinsesse.

Forleden dag havde jeg lidt tid alene med Palma og da det var tilpas køligt, så skulle vi for alvor indvie jakken, med nogle billeder til bloggen. Vi gik ud for at lege lidt med nogle blade og så spiste vi lidt slik.
- jeg bestak hende faktisk med en æske vingummi, for hun var slet ikke særlig villig til at få taget de billeder som mor liiiige havde planer om. Ups!! (dårlig mor?) 

Jakke: Wheat //  Leggings: Poppy Rose  // Støvler: Pom D'Api //  Kaniner Jellycat
2 kommentarer:

  1. Det er jo som at se et helt andet barn i den farve jakke. (høhø)

    Spøj til side, nogle gange er det godt at blive udfordret lidt på sine præferencer, og denne jakke er rigtig pæn. Jeg ville selv have gået efter den støvede rosa som de også har i denne sæson, men den ternede er nu også skøn.

    SvarSlet
  2. Hun ER en helt anden pige i denne jakke ;-) Men sød og nuttet er hun virkelig! Jeg synes at alle farverne er ret skønne, især den rosa og brune!

    SvarSlet