søndag den 11. december 2011

Pink Party...

Jeg er sikker på at mine veninder fik sig lidt af et chok da de sidste søndag kom til fødselsdagsparty hos Lua!! Der var nemlig dømt PINK party og jeg er normalt en af dem som går en stor bue uden om at hvad der er lyserødt!!...men, men...her på det sidste er jeg begyndt at holde mere og mere af farven og så er det lige farven for en pige på 3 år som ellers aldrig har ejet et stykke lyserødt tøj ;-)

Verdens bedste marcipan cupcakes med royal icing...

Køkkenet pyntet med vimpler og balloner i matchende toner...

Dronninge mandler...

Balloner...

KYS <3

Kage med hindbær, makroner og toblerone creme...mums

Lua leger med balloner

En gave fra mormor (pastel rosa guitar) i fint gavepapir

Sugerør

Lua i sin fede Bang Bang Copenhagen kjole (smuksak!!!)



Jeg deler rigtig gerne mine yndlingsopskrifter med jer:

Verdens bedste marcipan cupcakes (ca. 12 personer)

5 store æg
250 g. rørsukker
250 g. smeltet smør
1-2 tsk. vanille ekstrakt
75 g. hvedemel
200 g. revet god marcipan
1/4 tsk. natron
Hakket god chokolade (evt. valrhona) 

Æg, sukker, vanille og smeltet smør røres sammen.
Tilsæt den revne marcipan og rør, tilsæt derefter hvedemel og natron og rør blanding godt sammen.
Sørg for at marcipanen fordeler sig godt, så de ikke bliver 'tunge' i bunden, så bliver de nemlig ret mislykket.
Fyld dem i formene (ca. en cm. fra oven) og drys passende mængder af det hakkede chokolade i.
Bages i ca. 30 min. ved 180 g...VOILA....server som de er eller pynt dem med icing efter ønske (royal icing er mega sødt)

Den bedste og NEMMESTE lagkage (veninde Nana's opskrift)

Lagkagebunde
3/4 liter rigtig piskefløde (drop kuren for en stund)
1 pakke toblerone
1 pose optøet frosne hindbær
1 pose makroner
Evt. chokolade spåner (evt. både mørk + lys)

Varm et 1/4 l. fløde op i en gryde, tilsæt tobleronen og pisk til det smelter (fløden skal ikke koge)
Sæt på køl for natten så det bliver til en creme. Resten af kagen laves så tæt på servering som muligt.
Pisk 1/2 l. fløde til stift skum og vend de optøede hindbør i skummet. Tag chokocremen ud af køleskabet og smør et lag på lagkagebunden efterfulgt af makroner og derefter hindbær. Fortsæt til kagen er færdig og slut af med at drysse chokolade spåner over kagen. Jeg undlod dem på denne kage, da den jo skulle være pink :)
Det tager max. 20 min. at lave denne kage, så den er virkelig fantastisk hvis man ikke er til den 'gammeldags' lagkage samt er i tidsnød. Den er altid et hit hos gæsterne (men undlad at fortælle hvor meget fløde der er i...;-)










5 kommentarer:

  1. Sikke da en fantastisk 3 års fest! Det er gennemført må man sige.

    Tak for opskriften på marcipan cupcakes – dem vil jeg prøve snarest. :-)

    KH Tine

    SvarSlet
  2. Tak Tine ;-) Ja det blev ret fint...gæsterne havde været der i 7 min. så blev der spildt cacaomælk ud over den pastel lyserøde dug...haha ;-) og ballonerner var flået ned, så godt at jeg nåede at få et par billeder inden.
    Selvtak da, hvis du er til kage, så vil du ELSKE dem!!!
    God dag.
    KH Kira

    SvarSlet
  3. Kira, jeg er SÅ meget til kage... ;-) Glæder mig til at bage dem.

    Du skulle ha' taget "efter" billeder også. :-)

    God dag til dig også...

    SvarSlet
  4. Eeeeeejjjjjj. Hvor ser det fint ud. De flotteste kager nogensinde :) Hvor har du fået hjertet med navn på?!

    SvarSlet
  5. Tine: No no....;-) et kaos uden lige!! haha...

    Mia, Tusinde tak! Blev ret tilfreds med resultatet, selvom man altid har mange flere ideér end man kan præstere...
    Jeg lavede selv hjerterne af fondant (søg på MMF på nettet) og trykkede hjerter ud med en lille udstikker. Teksten laver man af et lille stempelsæt som min veninde har købt for mig i Århus (husker ikke butikkens navn) men søg Brigitte Keks så kommer deres netshop op på nettet!

    SvarSlet