mandag den 12. august 2013

VIND Rødgrød med fløde fra Vølve

Jeg er vist nok lige bagud med mine fejrings Give Aways (og tusinde andre ting!). Men denne lækre præmie ligger helt klar til en af jer fantastiske læsere, som måske trænger til lidt ekstra sommerforkælelse?

Vølve har (igen) været så søde at sponsorere, en præmie til en af jer, som denne gange består af sættet 'Rødglød Med Fløde' som er en sommer 2013 limited edition. Jeg er vild med den lækre sommerbær farve, som bare oser af lækkerhed til kroppen og så dufter det så dejligt af kirsebær og hyldeblomst! Sættet består af en 'shampoo' til hår og krop og en 'body scrub' til en værdi af  kr. 275,-.

Alle Vølves produkter er allergi venlige og kan bruges af langt de fleste - også af folk med allergi overfor parfume og andre dufte. De er alle 100% håndlavede produkter uden brug af kemikalier, parabener og kunstige parfumer.

Læs meget mere om Vølve lige her. Og læs også om min tidligere begejstring for produkterne, lige her.

For at vinde de lækre produkter, skal du være fast læser af min blog. Du kan følge mig på Bloglovin eller Facebook (eller begge steder!) Læg derefter en kommentar og fortæl kort hvad dit bedste bud på selv forkælelse er <3 Husk din mailadresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du er heldig at vinde.

Jeg trækker en heldig vinder på onsdag kl. 21.00 ;-)

Vinderen blev: Julie! Stort tillykke ;-)
68 kommentarer:

 1. Ro, en dampende varm kop kaffe, en god bog og fødderne i en balje vand :)
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 2. Er benene op i sofaen, en god film med en god kop kaffe og gerne en kage. Men denne præmie ligner nu også en superforkælelse
  kirstenaakerman@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Et koldt glas hvidvin i vindueskarmen og bloglæsning.. Og børnene sover trygt ovenpå.
  sophieferdinandsen@gmail.com

  SvarSlet
 4. Et lækkert fodbad med badesalt i er i høj kurs her hjemme :D

  maja3012 (a) hotmail (.) com

  SvarSlet
 5. En dag/eftermiddag uden børn, sammen med en god veninde. Hvor vi bare slapper af nyder det og nuser lidt om hinanden og os selv - med bla. ansigtsmaske, ordne negle og hvad vi nu ellers finder på :-) Mens vi nyder et glas kold hvidvin eller måske noget mere spændende. Og får indhentet en masse snak om alt og intet ;)

  succes@mail-mig.dk

  SvarSlet
 6. Summerbird flødeboller med lakrids+ et fodbad :D
  Følger dig begge steder :)

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 7. selvforkælese for mig er et langt bad, hvorefter jeg smørre mig godt ind i en lækker velduftende creme, hvorefter jeg hopper ind i sengen og ser en film, men en hel skål fyld med velskåret frugter til at hygge med :-)

  følger med begge steder <3

  knus fra Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

  SvarSlet
 8. Vi venter gerne på gode ting :)

  Selvforkælelse er for mig tid. Bare tid faktisk. Helt alene. Til et langt bad, til neglelak, til at læse magasiner og lignende.

  candmorblog @ gmail.com

  SvarSlet
 9. Mit bedste bud som mor er 15 mins fodbad en gang om ugen. Der bliver ordnet hård hud, brugt masser af dufte, varmt vand, ordnet negle og bare ren mig selv tid - det sker når ungerne er lagt i seng og faren tager opvasken :)

  Trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 10. Selvfokælelse for mig er, at gøre det, det gør mig glad: at være kreativ, gå i skoven og kysse på min kæreste :-)

  Kh. Mette

  mettelindberg83@gmail.com

  SvarSlet
 11. Det er for mig at huske at falde i staver :) Nyde de små stille øjeblikke i en travl hverdag

  Familienholmlund@gmail.com

  SvarSlet
 12. Selvforkælelse vil falde på et tørt sted lige nu, hvor hverdagen er startet op igen. I disse dage drømmer jeg om tid og ro til kreativitet, så det vil være selvforkælelse for mig lige nu. :)

  SvarSlet
 13. Mit bedste bud på selvforkælelse er en aften hvor jeg er alene hjemme, har købt et nyt blad, ser en tøsefilm samt lakerer negle :-)

  håber virkelig jeg vinder. Jeg har lige fået konstateret psoriasis, sebhorisk (staves) eksem samt parfumeallergi, så alle de produkter jeg havde må jeg ikke længere bruge..

  mette.knk(a)gmail.com

  SvarSlet
 14. Efter jeg har fået S har "selvforkælelse" ændret sig meget - selvforkælelse for mig er nu; En aften i sofaen med fødderne i vand, lidt frugt/nødder/slik og noget koldt at drikke - det er noget der ikke sker så ofte som jeg ville ønske, men det nydes 110% når det så sker!

  SvarSlet
 15. Selvforkælelse er for mig når jeg en sjælden gang imellem under mig selv en shoppetur med penge der står MOR på <3
  Kærligst Karin
  trunte.lina@live.dk

  SvarSlet
 16. Selvforkælelse for mig, er at have god tid.... Tid til at gøre det jeg nu måtte have lyst til. Om det så er at læse i en god bog med en kop kaffe og lidt knas til, instagramme, en tur i byen med min mand, pleje hår, hud og krop eller bare se på udsigten ud af mit stuevindue :-)

  Hilsen fru frede (majbritt@lolabi.dk)

  SvarSlet
 17. Lækre ting :) for mig er selvforkælelse, et fod bad, en kop kaffe og en god bog :-)
  S.vilsboell@gmail.com

  SvarSlet
 18. En løbetur tidlig morgen imens resten af huset stadig sover. Den enorme selvtilfredsheds-følelse når man atter lander på matriklen og sidder og damper på trappen. Det er skønt!
  libbie_melchart@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Selvforkælelse for mig er tid og overskud, derefter er det god mad og lækre plejeprodukter. Alle ting der får mig til at føle mig glad :)
  Har hørt rigtig meget godt om Vølves produkter, så håber jeg kan få lov til at teste dem på egen krop!

  /Lou - goldenghettoblog@gmail.com

  SvarSlet
 20. Selvforkælelse for mig er at hygge og have tid til at hygge/ lege med mine 2 piger.
  I en travl hverdag er der ikke den store mulighed for fordybelse i forskellig ting med dem, så for mig er dette selvforkælelse, når der er tid til det :-)

  Vølves produkter lyder virkelig lækre, håber jeg får lov at teste dem :-)

  Marmun@gladsaxe.dk

  SvarSlet
 21. Selvforkælelse for mig er at kunne sætte sig i sofaen med en god kop kaffe og læse blogs ;)
  Julie ( j.rindom@gmail.com)

  SvarSlet
 22. Selv forkælelse for mig er at komme i motioncenter når jeg har fri fra arbejde og inden min datter skal hentes i dagpleje. og ikke mindst det lange kolde bad jeg lige kan nå inden prinsessen skal hentes. Der er ikke noget bedre end et koldt bad efter en god omgang træning.

  Gitte Nielsen
  Lumber_love78@yahoo.com

  SvarSlet
 23. Jeg følger dig både på face og bloglovin.

  Selv forkælelse for mig er klart at kunne få tid til at smutte en tur i motion center når jeg har fri fra arbejde og inden min datter skal hentes i dagpleje og så er der nemlig tid til et langt bad efter træning , det er bare sååååå lækkert.

  Gitte Nielsen
  Lumber_love78@yahoo.com

  SvarSlet
 24. Selvforkælelse er når børnene sover og jeg smækker benene op i sofaen og Thomas henter kaffe til mig og masserer mine fødder ;) Så føler jeg mig heldig.
  Kh Signe (copenhagenkiddo@outlook.com)

  SvarSlet
 25. Selvforkælelse for mig er,når jeg 1 x ugentlig ligger i mit badekar...min kat sidder så på kanten og følger med i det hele ;)

  Det er toppen af luksus....med en kop kaffe som prikken over i´et ;)

  Jeg vil helst ikke oplyse min mail offentlig...skulle mit navn blive den heldige,kontakter jeg dig straks ;)

  Venlig hilsen,
  Anya.

  SvarSlet
 26. Selvforkælelse? En weekend hvor kjæresten i hus vasker tøy, lager mat, vasker opp og står tidlig opp med lillepiken... Da er det bare ekstra masser av tid til hygge;)

  Trine - trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 27. Selvforkælelse er for mig søndag morgen/formiddag med fødderne oppe, en god kop kaffe og masser af tid til at læse avis eller en god bog- og en croissant, mens jeg bare nyder at have god tid.

  MH Tripola
  (saluttrine @ yahoo.dk)

  SvarSlet
 28. uh, det ser lækkert ud.
  her elsker vi at bage og lave lækkert mad, børnene og jeg og så nyde det bagefter, eller forberede lækre madpakker, se en film sammen eller læse en god og hyggelig bog. disse produkter ser også ud til at være ren selvforkælelse, så det var bestemt også lige tippet til forkælelse.

  landmusen@gmail.com

  SvarSlet
 29. Jeg elsker alenetid med en god bog i sofaen og en stor kop kaffe.
  kristina742003@yahoo.dk

  SvarSlet
 30. Selvforkælelse for mig, er en tur til kosmetologen. Åh hvor jeg dog finder den afslappende.

  Knus, Ditte.

  Ditte_1@live.dk

  SvarSlet
 31. Autentisk navn! Selvforkælelse? Mm, det kan vist være så mange ting efter humør. Lige nu er det hvis jeg kan få tid til en lur midt på dagen, god kaffe, hjemmebag med ost, tid til strikning, tid til lige at læse en kultursektion, overskud til at lave noget lækkert aftensmad.. Eller til at bage fine kager. Jeg ved ikke. Selvforkælelse er, når jeg har det godt. Så er alt selvforkæleri, tror jeg. Uh, og når man må ha' lov at bruge penge på ekstraordinært lækre ting. Som økologiske hudprodukter eller lignende. Ah.

  SvarSlet
 32. Tid. Til alt det man gerne vil fordybe sig i.

  SvarSlet
 33. Et karbad med efterfølgende forkælelse i form af lækre cremer, og derefter en god film inde på sofaen. En hyggestund med børnene, hvor man får grint igennem. En tur på cafe med manden min, hvor vi bare har tid til at spise og nyde hinanden <3 Alt som giver mig ro i sindet, og som lader mig op til hverdagens strabadser :)

  Mvh Rikke
  riksen@orumnet.dk

  SvarSlet
 34. Den bedste forkælelse for mig er bestemt når jeg bliver overrasket med forkælelse <3 Det kan være en dag manden har planlagt pasning af sønnen, og hvor han har planlagt massage til os begge, lækker middag osv <3 Elsker at blive overrasket - DET er forkælelse for mig <3

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

  - følger dig naturligvis begge steder.

  SvarSlet
 35. Der er mange måder jeg kan treate mig selv på - men først og fremmest - vågne når min legeme tilladder det - dvs manden er stået op med ungerne..:) Skøn Nespresso kaffe - helst gange flere - tulle rundt og så tage en langt bad - mand sørge selvfølgelig for luft af hund og aflev af unger - det er klart.:) Gøre mig Krudt klar og shine hår - og tage ud at brunche med en vninde og få fanget lidt nyt sladder - ose i butikker - få en kaffe undervejs - købt lidt lækkert til mig selv og så nappe en pakke flødeboller med marcipanbund med hjem - og så er der faktisk ladet op til en omgang igen med kl 5.15 og så drøn derudaf de nsæte mange måneder :) Men en dag - bare lidt til mig selv - det ville være skønt :) Rik_ky@mail.tele.dk

  SvarSlet
 36. I øjeblikket er selvforkælelse for mig bare ro :) SÅ enkelt er det :)

  Mange hilsner fra Bitten
  bittendomino@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Det mærke kender jeg slet ikke - men de ser godt nok lækre ud, og fantastisk at de indeholder alt "skidtet":-)

  Jeg når aldrig at bruge scrub osv når jeg er i bad om morgen, så derfor gør jeg det altid når jeg har været ude at løbe - så er der lidt at se frem til på turen. Og der er tid til et langt bad med lækre produkter fordi pigerne er lagt i seng og god samvittighed efter lidt forbrænding. Win win;-)
  Lone_ibsen@yahoo.dk

  SvarSlet
 38. En tur i badekaret eller en god bog om aftenen, når børnene er gået til ro, det nyder jeg rigtig meget :-)

  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 39. Ro og tid til fordybelse og at bare være til stede i livet lige nu - og nyde det:)

  SvarSlet
 40. En god bog og et glas koldt og ud på altanen med en bog det er selv forkælelse eller hvis det vinter så et varmt tæppe og et krus med varmt og frem med bogen.

  -Anette
  Gruzlie(a)hotmail(dot)com


  kig forbi min blog og vind et par solbriller tid dig selv, kæresten, bedste veninden, søsteren eller hvem du nu syntes fortener et par nye solbriller http://anettesuniversdk.blogspot.dk/2013/07/hurra-hurra-hurra-3-ar-3-give-away.html

  SvarSlet
 41. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 42. Selvforkæelse for mig er helt sikkert de stille aften i sofaen med min kæreste, med en dejlig stor kande te og selvskab med en god bog.

  - Jane
  jane_m_lindenberg@hotmail.com

  SvarSlet
 43. Selvforkælelse for mig er at læse det nyeste costume blad med fødderne i et lækkert fodbad :-)

  Rebecca
  rebeccalinelarsen@gmail.com

  SvarSlet
 44. Selvforkælelse for mig er at få filet fød og få smurt fødderne ind i en god creme bagefter(:

  Jeg følger med via facebook.

  Heidi N.
  minsodeskat@yahoo.dk

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde lidt til boligen(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/08/give-away-nr-41.html

  SvarSlet
 45. Et stille hus og tid på nettet med et glas champagne.

  SvarSlet
 46. Følger dig nu via BL.
  Mit bedste bud på selvforkælelse er TID.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 47. Laver nogle gange en wellness dag - tænder duftlys på badeværelset og forkæler mig selv med div. hårkurer, bodyscrubs og lækre cremer :-)

  SvarSlet
 48. Jeg synes selvforkælelse afhænger af omstændighederne. Nogle gange er det alenetid, nogle gange en massage, andre gange indkøb af noget lækkert eller bare en god film med familien
  Hilsen Helle (buen4140@hotmail.com)

  SvarSlet
 49. Mit bedste bud på selvforkælelse er mine morgner hvor tiden er min egen og blogge bliver læst med morgenkaffen ved min side - det er udentvivl det bedste tidspunkt på dagen for mig :)

  SvarSlet
 50. At slappe af på ferie, med mobil og computeren uden for rækkevidde :-)


  vh stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 51. Selvforkælelse for mig er at tage tid til mig. 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
 52. Mit bud på den bedste selvforkælelser er måske lidt underlig når man er 21 år - men det jeg gør når jeg skal forkæle mig selv, er at jeg først går i bad - renser huden med nogle lækre produkter, exfolierer, lægger en super lækker ansigtsmaske & putter en lækker hårkur i håret, laver et dejlig varmt fodbad & en lækker kop The , sætter mig ind i min sofa og så nørder jeg ellers bare huset på Christianshavn - som jeg har STOOOR kærlighed til :-)

  Men det er det med at gøre de ting som man normalt ikke får gjort i hverdagen, som ellers bare giver en anledning til at køre helt ned på laveste blus, bare for en stund, i en ellers hektisk og travl hverdag med job og studie :-) Det er virkelig de små ting som tæller for mig, det med at man lige tager sig tid til at nyde tilværelsen lidt.

  Selvforkælelse for mig kan også være at min lillebror og jeg, kører en stille og rolig tur på vores scootere nede ved vandet - vi har den smukkeste skov, og strand natur her på Falster - det kan OGSÅ være selvforkælelse :-)

  www.mspuur.com
  Michellespuur@hotmail.com :-)

  SvarSlet
 53. Jeg fulgte dig allerede på bloglovin :)
  Og forkælelse for mig. Det er når jeg endelig gider at gøre noget ud af min krop, barbere ben, masser af creme, ordne negle og så videre. Det er så skønt og endnu bedre bagefter!

  Knus Mia
  missen.5@hotmail.com

  SvarSlet
 54. Godt tv, læsestof og noget lækkert at stoppe imunden.

  SvarSlet
 55. Jeg vil gerne deltage :)
  Mvh Seline
  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 56. Jeg deltager:)

  Mit bedste bud er helt klart at gå i et dejligt varmt bad og derefter forkæle en med en kop te eller lægge neglelak og føle jeg fin:)

  Emmaseenandbeen@blogspot.dk

  Emma hertzum

  SvarSlet
 57. Deltager(-:
  Noget godt forkælelse er et dejligt varmt fodbad
  Lvc7913@gmail.com

  SvarSlet
 58. Det er at have god tid og kunne slappe helt af!

  xx, nina cantanta@hotmail.com

  SvarSlet
 59. Det må være alene tid (uden børn , råb og skrig - bare for en stund)

  Et lækkert bad , slik og film på sofaen - ALENE

  eva_vejlstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 60. Tid til et langt bad :)

  saje88@yahoo.dk

  SvarSlet
 61. Et dejligt fodbad og en frisk smoothie tror jeg jeg synes er den bedste selvforkælelse :)
  Mvh Caroline Amalie Clausen
  tigerdyr107@gmail.com

  SvarSlet
 62. et varmt bad, og massage:)
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 63. Hold da op, hvor lyder det bare lækkert! :-O
  Det bedste man kan gøre for sig selv er at købe noget selvforkelelse Inde i lush !
  Fh2000@hotmail.dk

  SvarSlet
 64. Åh hvor skøn en præmie. Den kunne min trætte post graviditetskrop godt bruge lige nu <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Og selvforkælelse består selvfølgelig lige nu i mor-tid - når begge børn sover lur :-)

   Slet
 65. Selvforkælelse er for mig at bruge både lidt tid og lidt penge på mig selv. Det gør jeg også, men det er alligevel ofte sådan, at andre aftaler og barnet sættes først. Sådan skal det også være, men ikke altid. Derfor prøver jeg at holde fast i, hvis der er noget jeg gerne vil - Eks. et møde med en veninde, et foredrag, en biograftur m.m. - Ligesom jeg også lægger lidt mønt fra til ansigtbehandling, fodbehandling og manicure. Det er selvforkælelse, og det kommer tifoldigt retur til gavn for både mand og barn. - En mor der føler sig lækker og attraktiv = En glad overskudskvinde/mor :-) - Den skønne give away med de top lækre produkter, hvor ikke mindst farven og duftnoterne tiltrækker så enormt, samt at det er naturlige og bæredygtige produkter, vil kun være et endnu større boost til min selvforkælelse, og lækkeri til både krop, sind og sjæl. :-)

  SvarSlet