søndag den 25. august 2013

Norlie aw13

Norlie aw13 er netop blevet offentliggjort, og er til salg hos landets konsulenter.

I torsdags var jeg så heldig, at være inviteret til launch af den spritnye Norlie kollektion! Presse og bloggere var budt på brunch og og præsentation af kollektion, som bare er så FIN (som altid)! Jeg havde jo set lidt billeder af rigtig mange, af de flotte styles. Men det er altid lækkert at få tøjet i hånden og kigge nærmere på alle de lækre detaljer, som Norlie netop er så hamrende gode til at fokusere på.

Som noget nyt, har de lavet en lille strik kollektion til vi kvinder ;-) Og det er smukt og fint. Både korte cardier, lange cardier samt ponchoer. Jeg selv drømmer om, at et par af de lækre strik styles, ender i min garderobe! Denne fine mummy kollektion kan KUN købes gennem konsulenter og kommer derfor ikke, til salg på deres webshop.

Norlie webshop åbner den 5. september, men allerede nu kan du shoppe ved en konsulent nær dig, som lige nu åbner dørene op og byder indenfor til hjemlig shoppehygge. Alternativt kan du skynde dig, at samle dine egne veninder og booke en konsulent nær dig. Det gjorde jeg i foråret, hvilket du kan læse mere om her og jeg har allerede en dato på plads, her til efteråret igen. Det er smadder hyggeligt og en rigtig god måde for mig, at få set flere af mine veninder.


Jeg er vild med bitte små prikker. Det grå med koral er et nat/joggingsæt <3 Det skal begge mine piger eje, da der bare ikke findes noget mere behageligt hjemme-hygge-tøj!Mummy strik <3

Mine favoritter til Lua! Er vild med skinddetaljen på lommerne og den blå skjorte er fantastisk smuk!

Der sneg sig sørme lige noget drengetøj med på mine billeder. Der var virkelig meget fint og som noget helt nyt har de lavet de rå savlesmække, med tern i en kraftig og lun kvalitet! Super fedt til en simpel body.

3 kommentarer:

  1. Hej Kira,
    Jeg er vild med din blog! Vil du give dit bud på en fin vinterjakke?
    Tak :-)

    SvarSlet
  2. Super fint :-) Og tjekkede også lige posten om dit Norlie event :-) Det så godt nok hyggeligt ud.. Og lækre kager!!!

    SvarSlet