mandag den 19. august 2013

Kager og gæster

For nyligt blev jeg 29! Det er vel nu ved at være 3 uger siden, men tiden løber fra mig, da jeg næsmest samtidig, startede nyt job hos Purebaby, som pt. nok overtager bloggen lidt. Jeg skal lære 700 nye ting og samtidig nå alt det jeg plejer, at lave herhjemme samt være mor, med stor M! Ja jeg er træt!

På min fødselsdag inviterede jeg, nogle søde veninder til brunch og pavlova. Det var min debut med marengs og det gik faktisk strålende. Opskriften er tyvstjålet hos søde Maria, som i øvrigt også havde plukket, den utroligt smukke buket blomster til mig (hvem der dog bare havde, sådan en smuk have!) Jeg er vild med at bage kage uden mel, da vi jo ikke spiser gluten ret ofte! Perfekt alternativ. Dagen efter lavede jeg kagen igen, til et nyt hold gæster og her lavede jeg bare en lakrids marengsbund. Det var også super lækkert :)
12 kommentarer:

 1. Wauw.. Det ser virkelig skønt ud.

  SvarSlet
 2. ELSKER pavlova (og så ikke et ord om at den er spækket med sukker ;) ). Tillykke med dit nye job, sikke en spændende arbejdsplads! De har nogle lækre sager.

  SvarSlet
  Svar
  1. NOT A WORD ;-) Ja sindsygt lækre sager!! Hvis du er i Kbh. skulle du tage forbi en af butikkerne. Men pas på det kan godt blive dyrt for en kommende mor <3

   Slet
 3. Endnu engang tillykke - både med de 29 og med job :) Ser ud som du blev fejret på allerfineste vis, den ser godt nok lækker ud, den kage med bær og pynt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Ja den blev nok finest da det var nr. 2, men de smagte begge HIMMELSK <3

   Slet
 4. Mmm, det ser lækkert ud! Forsinket tillykke med fødselsdagen Kira :)

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Tillykke sådan på bagkant. Du har da haft nogle heldige gæster :)

  SvarSlet
 6. Det var så hyggeligt K! Jeg kommer til hver en tid til brunch hos dig;)

  SvarSlet
 7. Hvor er det fint den plakat med alle billederne - hvilken str er den i, og hvordan var leveringstiden?

  SvarSlet