mandag den 5. august 2013

Black Swan Sale -60%

Midt i alle konkurrencerne, får i lige et hel fantastisk udsalgstip, som i ikke må glippe at kigge forbi.
Black Swan har nemlig sat hele deres ss13 kollektion ned og nu koster det nærmest ingen ting, så dumt ikke at shoppe lidt basic (det har de nemlig rigtig meget af og det er vildt lækkert!) Jeg har efterhånden fået shoppet en del hos dem, denne sommer (for næsten alle styles på collagen, hænger i mit skab...ups) Mit seneste køb er den fantastiske strik cardigan, faktisk med lidt uld i, så den er perfekt til efterår og vinter!

Til jer der bor i jylland og tør 'vente', så afholder Black Swan kollektions salg, den 6-7 august. Se meget mere lige her.


3 kommentarer:

  1. Jeg er også helt vild med Black Swan - takket være det fine arrangement hos dig. Jeg har også kigget på strik cardiganen, hvordan er størrelsen syntes du?

    SvarSlet
  2. Dejligt at du fik noget ud af mit lille arrangement ;-) Jeg har Cardien i M (selvom jeg foroven er S) Men den er meget slim, så kan godt lide at jeg lige kan have lidt indenunder og den stadig sidder lidt løst ned om numsen ;-) Kvaliteten er virkelig lækker, så den burde du investere i ;-)

    SvarSlet
  3. Dejligt tip, skønne du! Jeg vil straks kigge nærmere på det :)

    SvarSlet