lørdag den 4. maj 2013

Norlie med Liberty og nye byKier sneakers

Norlie har valgt at deres SS13 kollektion, skal prydes ned smukt liberty, på enkelte styles...I LIKE ;-) Og endnu bedre er det jo, at deres priser ligger lidt under, andre brands med liberty, da de jo sidste sommer valgte, at skære et salgsled fra og nu kun sælger til slut brugeren, via deres hjemmeside og igennem deres mange konsulenter over hele landet! Du kan også selv holde et homeparty, for dine veninder sammen med en konsulent.

Norlie kører lige nu et ekstraordinært tilbud, hvor du kan spare 20% hvis du køber gennem en konsulent. Tilbuddet varer til og med den 8. maj, så kig evt. forbi Norlies hjemmeside, for at finde en konsulent nær dig.

Vi har været så heldige at få foræret, en kjole til hver af pigerne, i de to smukke prints. Pigerne har også hver fået et par leggins i henholdvis glimmer (som i øvrigt er helt bløde på indersiden, så de ikke kradser) et par i fint møsterstrik, med fine harlequin tern.

Lua har også fået et par nye, seje snickers fra byKier -et af vores efterhånden favorit mærker her på matriklen. De er super seje med neon orange deltaljer, fantastisk god pasform til Luas lidt brede fødder, og prikken over i'et er i hendes øjne, stjernen!


byKier kører til og med på søndag den 6/5 25% på alle forår/sommer sko.


Follow my blog with Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Det er altså også lækre sager. :)

  SvarSlet
 2. Så fine ting. Elsker Norlies liberty sager.

  Her i huset ville vi dog ønske at Bykier lavede deres sko uden stjerner. Kan simpelthen ikke fordrage dem :-).

  SvarSlet
 3. Er det sandt Camilla? Bare vent til om et års tid, så elsker Oline stjerner og mor må bøje sig ;-)

  Norlie er så gennemført dygtige, om de laver liberty eller ej!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ved simpelthen ikke hvorfor, men de stjerner pisser mig bare af, og jeg ved simpelthen ikke hvorfor de skal placeres på alt fra jakker til sko. Inderst inde ved jeg jo godt svaret..... hmmmm kommer nok til at overgive mig når Oline opdager stjernes lyksaligheder:-)

   Slet