torsdag den 9. maj 2013

Homeshopping med Norlie & Black Swan

I mit forrige indlæg skrev jeg lidt om Norlie og homeshopping. Efter weekenden er jeg blevet meget klogere på emnet, da jeg debuterede med at holde en event hjemme hos mig selv.

Homeshopping er ikke længere, bare de gode gamle tupperware parties, som folk enten hader eller elsker. Jeg er ret neutral hvad det angår og har aldrig gjort mig, så mange tanker om konceptet.
Efter at Norlie i sommers valgte at ændre deres koncept, så de udelukkede sælger via homeparties og via deres egen webshop, så er der kommet flere fine virksomheder til. Fordelen ved at købe direkte hos firmaet, er jo at et salgsled spares, så derfor holder tøjet et rigtig fint prisniveau, selvom kvaliteten stadig er helt i top.

For et par uger siden, tog jeg en lidt spontan beslutning og inviterede en masse søde bloggerpiger, samt veninder til hygge og shopping hjemme hos mig. Datoen var i lørdags! Jeg inviterede både en Norlie konsulent, samt en konsulent fra det top fine brand, Black Swan! Så kunne tøserne både shoppe til sig selv, samt til deres børn. WIN! Konsulenten fra Black Swan er for øvrigt, den søde og meget dygtige blogger Marlene, som blogger lige her. Hun ved om nogen, meget om mode og er virkelig dygtig til at præsentere kollektionen og hjælpe med hvordan tøjet skal styles.

Black Swan som har lanceret deres 2. kollektion, er stiftet af to piger, som tidligere har været ansat hos bestseller. Den ene er konstruktør og den anden designer, så deres to talenter, suplerer hinanden rigtig godt, når der skal laves det helt perfekte kollektion. Deres ss13 kollektion, er primært sort og grå, for det er nu engang det vi kvinder bedst kan lide, ligegyldig årstid. Det forhindrede heller ikke mig i at lægge en stor ordre hos dem og jeg knus elsker, allerede mine nye sorte og grå items!

Johan Bülow havde været så søde at sponsorere, en masser lækkert lakrids pulver og sirup til mig, så jeg serverede de lækreste lakrids cupcakes samt lakrids iskaffe til gæsterne. Det var et kæmpe hit! De havde også været så søde at sponsorere, et par små flasker med selvsamme, til alle pigernes fine goodiebags, så de selv kunne gå hjem og eksperimentere. Desuden havde mange andre søde firmaer, sørget for at forkæle de søde piger med små gaver. Tak til MarMar, Olivias Tryllesalve, Vølve, Norlie, Black SwanbyKier og Johan Bülow.

Jeg havde en skøn dag med masser af søde piger og deres mange børn. Der blev hygget, sludret, spist og ikke mindst shoppet i stor stil. Homeshopping er kommet for at blive!

Har i selv afprøvet konceptet? og hvad synes i om det?
22 kommentarer:

 1. Sikke et fint event, det ser ud til at have været. Du er sej, Kira!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var meget spontant og super hyggeligt <3 dejlig dag med søde piger:)

   Slet
 2. Nej hvor ser det dejligt ud....og sikke en god ide!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en rigtig god ide! Shopping og hygge med børn og veninder på samme tid :-)

   Slet
 3. Det var rigtig hyggeligt Kira, og de cupcakes... amen altså, slurp! Kan se at min Karla-mus har fået sin blog debut;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de var da bare alt for lækre! Især den topping <3 Agnes go home ;-) og ja, skønne Karla vil tydeligvis gerne være med på bloggen ;)

   Slet
 4. Tusind tak Kira, for et virkelig fint og vellykket arrangement. Det var super hyggeligt at møde dig og de andre søde bloggere :) Jeg har lige lavet et indlæg også, er altså helt vild med dine cupcakes. Ha en skøn Kr. Himmelfartsferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hyggeligt at møde dig Anita :-) håber at vi ses en anden gang!! Kigger med hos dig <3

   Slet
 5. Det ser superhyggeligt og indbydende ud Kira- du rykker! Håber du nyder nogle dejlige dage med unger og mand. kh Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lene <3 det var også rigtig hyggeligt!! Jeg nyder faktisk et par dage med pigerne alene i Gevninge ;-)

   Slet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud! Og de der cupcakes.. mums :)Dem ville jeg gerne have smagt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var simpelthen så hyggeligt!! Der skulle være flere af den slags dage ;-) du kan tro at de var lækre, især hvis man som jeg ELSKER lakrids <3

   Slet
 7. Ser lækkert ud, især de dersens cupcakes, men øv hvor ærgerligt, jeg ikke havde mulighed for at komme denne gang. Måske en anden, det vil lykkes - hvad blev der af den der hygge/sydag, måske vi skulle følge op på den i øbet af sommeren? .-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja øv Dorte!! Det havde været så hyggeligt at have dig med. Håber dog at i nød turen til Fyn;-) det lyder slet ikke tosset med den sydag! Det trænger jeg godt nok til, så lad os endelig sludre videre om det!!

   Slet
 8. Svar
  1. Det var så mega hyggeligt <3 øv øv at dig og Molle ikke kunne være med:(

   Slet
 9. Det var bare SÅ hyggeligt - jeg håber ikke det er sidste gang, at jeg får lov at vise Norlie kollektionen i Værløse :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Slet ikke sidste gang Christina <3 glæder mig til flere hyggelige stunder mig dig og Norlie ;-)

   Slet
 10. Du havde stablet et brag af et fint arrangement på benene - tak fordi jeg måtte komme med Black Swan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marlene <3 tak fordi du ville komme! Ihh det var så hyggeligt;-)

   Slet
 11. Det ser ud til at have været et rigtigt hyggeligt event. Og smart med 2 konsulenter fra forskellige mærker. Jeg har selv været til homeshopping arrangementer med Pomp de Lux tøj. Jeg synes det er rart at man kan se og mærke tøjet inden man køber det. Det er også altid hyggeligt at mødes en flok piger og shoppe på den måde, og så er der altid kage og andre lækkerier.

  SvarSlet