fredag den 17. maj 2013

En meget fin nyhed fra crocs...

Crocs har for første gang, virkelig imponeret mig! Troede ikke det var muligt, men da jeg for et stykke tid siden, var inviteret til en event, i forbindelse med åbningen af Crocs butik på fisketorvet, ændrede jeg mening! De har jo mange mange flere modeller end 'clogs' modellen som vi enten hader eller elsker. Alle kender jo nok mest Crocs for deres klassiske (og mindre kønne) clogs også kaldet 'træsko'. Har egentlig aldrig forstået, hvorfor den blev kaldt træsko? for det forbinder jeg dem slet slet ikke med. Men måske er ligheden at de begge er mindre kønne? Lua har haft et par stykker af  'clogs' modellen, som svigermor har købt til hende, men pga. af hendes meget dårlige motorik, samt hybermobile udfordringer, så snubler hun rundt i dem. Hun skal have en fast hæl og noget der sidder ordentligt fast på foden! Men hun har dog altid elsket dem, som de fleste børn vist gør!

MEN...nu er jeg pludselig helt fan af deres sko. Til eventen fik begge mine piger, et par fine sandaler eller 'flip flops' som crocs kalder dem. De lukkes over foden med velcro og hælekappen er fast og ikke bøjelig som den anden model. Begge piger elsker dem og kan løbe og lege, helt uden at falde og snuble. De er jo dejlig lette og perfekt til vand og strand. Vi drager snart på ferie og er sikker på at sandalen, sidder på pigernes fod konstant!

Hvis du også vil købe disse super perfekte sommersandaler, så kan du som læser af min blog få 20% indtil d. 10 juni ved at handle i crocs online butik.
Der er naturligvis rabat på hele udvalget, også til vokse.
Denne model fåes i øvrigt i mange flere fine farver, jeg valgte bare den sikre farve, som jeg ikke bliver træt af at kigge på og som bedst passer til pigernes garderobe.

Shop via dette link og brug koden: crocs43 som udløser de 20%


1 kommentar:

  1. Jeg er en stor fan af Crocs og har flere forskellige modeller - Faktisk har mine fødder vænnet sig til dem, så jeg kan ikke gå med andet end Crocs uden at få helt vildt ondt i fødderne i løbet af bare en halv time.

    SvarSlet