mandag den 11. februar 2013

Leoparden & Påfuglen...

...selvom jeg var i absolut sidste øjeblik, så lykkedes det mig at forvandle Palma til en kær lille Tøset Leopard, da hun i fredags skulle til fastelavnfest i vuggestuen. Lua er ikke helt opdateret på hvad festelavn er, da de ikke holder det i hendes børnehave (mærkeligt!!) så derfor er der ikke meget snak om emnet og så er det svært, for min lille pige at forstå konceptet. Vi synes dog ikke at hun skal snydes for traditionen, så derfor tager vi hvert år til et arrangement, med masser af udklædte børn og fastelavnsboller i massevis!

Min påfugl blev rigtig fin, men Lua synes det var det mærkeligste i hele verden, så hun gad ikke rigtig prøve skørtet samt fjerbåndet herhjemme (så mor kunne fotografere). Til festen havde hun det på max. 10 min og hun var lidt sur, så billeder blev der ingen af. Palma har så meget krudt i røven på. så hun står ikke stille i 2 sekunder, så billeder af hende måtte jeg også opgive...øv!

 Sidste år var Lua indianer prinsesse, også der lavede jeg også,  kostumet i sidste øjeblik og slet ikke så gennemført som det kunne ha været, men blev ret fint synes jeg.

Hvad var jeres børn klædt ud som? Skriv endelig link, hvis det kan ses på jeres blog ;-)9 kommentarer:

 1. Årh, det er da fine kostumer!
  Vores dreng er kun 7 måneder, så vi syntes ikke lige, at vi ville gøre noget ud af fastelavn, men næste år skal D være golfspiller - farens valg :)

  SvarSlet
 2. Hehe sejt med golfspiller! Det er vist mest for faderens skyld tænker jeg;) Og det er jo det skønne ved at klæde små børn ud, så kan man udleve sine helt egne kostume drømme...de er nemlig selv fuldstændig ligeglade når de er så små ;-)

  Og tusinde tak! Jeg er godt nok ked af, at de ikke ville posere, så jeg kunne få et par fine billeder til scrapbogen :-(

  SvarSlet
 3. Jeg har en Minnie Mouse og Rokoko prinsesse på min blog... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv Sara jeg kan ikke klikke mig ind til din blog? Vil rigtig gerne se Minnie & Rokoko prinsessen ;-)

   Slet
 4. De ser da bare så fine ud! Hos os blev det til en pimpet indianer ;-)

  SvarSlet
 5. Hold da helt op! Det var godt nok nogle flotte kostumer! Min pige er 13 måneder, venter til næste år med udklædning, dér tror jeg hun vil hygge sig med det! :)

  SvarSlet
 6. De var da rigtigt fine begge to. Min datter var sommerfugl, du kan se mere her: http://frkschmetterling.blogspot.dk/2013/02/fastelavn-er-mit-navn.html.

  SvarSlet
 7. Årh hvor er hun altså bedårende!

  SvarSlet