mandag den 4. februar 2013

NoaNoa miniature AW13

I torsdags var jeg inviteret til det fineste show med NoaNoa miniature. Det var de mest yndige små skov piger, som glade viste det flotte tøj frem.
Farverne på kollektion var tydeligt inspireret af naturen og scenen var smukt rammet ind med tørrede blade og kviste.

Jeg er stor fan af NoaNoa's fine og meget brugbare tøj, som begge mine piger altid har haft rigtig meget af. Det er tøset, behageligt, smukt og samtidig virkelig børnevenligt designet med plads til leg og bevægelse, hvilket er et stort plus for mig! Jeg elsker at mikse deres lidt romantiske boheme look, med nogle mere rå og enkle items.

Noget jeg især har forelsket mig i, ved denne kollektion, var de yndige tylskørter i fersken og gul, med et flot bindebånd som en flot kontrast! Det er helt sikkert at et enkelt eller to af dem, ender hjemme i pigernes garderobe til efteråret.

Hvad synes i om NoaNoa miniature?

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker det. Jeg var også inde at se showet- kan se mig selv på dit billede nummer 2:-) Og sikken lækker goodie bag vi fik. Knus Heidi

    SvarSlet
  2. Jeg elsker Noah Noah Miniature, hvilket også kan ses hvis man kigger ind i tøsernes skuffer og skabe. :-) Mine piger er også begejstrede - det er lige deres univers.

    SvarSlet