søndag den 3. februar 2013

Sneak Peak på MarMar AW13

I forbindelse med Copenhagen Fashion Week, var jeg og andre bloggere, i torsdags inviteret til hyggeligt brunch i hos MarMar. Designeren, Malene fortalte fint om sin smukke kollektion, som jeg synes er en af de skønneste nogensinde.

Kollektionen er denne gang inspireret af Ludvig den 16 og er derfor kaldt 'Ludvig den 16's fineste hofnar'. og derfor er hun ikke gået på kompromis med detaljerne, som er inspireret af overdådige sløjfer, smukke flæser, æbler og vifter! Alt sammen er selvfølgelig kogt ned, så det passer alle de små søde børn, som næste vinter skal rende rundt med disse smukke items, fremstillet i det blødeste fløjl, det fineste bomuld & modal samt det blødeste merino uld.

Som noget helt nyt indeholder denne kollektion også vinterjakker, altså ikke bare en praktisk vinterjakke, men en meget gennemarbejdet, praktisk og super fin en af slagsen. Der er både lavet en pige udgave i støvet rosa og en drenge udgave i grå!

Jeg har allerede en del 'must haves' i kikkerten, til mine egne små prinsesser. Kan næsten ikke vente på at kollektionen, lander i shoppen til august/september og til at jeg kan vise mange flere billeder derfra.

Imens kan i glæde jer til SS13 kollektionen som rammer landets butikker lige straks!
Smukke frk. plummum aka Signe (til højre) og jeg, som sammen har hygget os gevaldigt de sidste 4 dage.
6 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine billeder.. jeg har også allerede set et par must haves. Tak for et godt indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi, du kigger med Frida og kan bruge mit indlæg til noget ;-) Der er SÅ mange must haves i den kollektion...uhh det bliver altså dyrt ;-)

   Slet
 2. Det er godt nok nogle fine billeder og en fantastisk kollektion <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Stephanie! Meget fantastisk og meget gennemført kollektion <3

   Slet
 3. Skønne billeder! Bliver godt med vinterjakker som del af den faste kollektion.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fint at hun er begyndt med vinterjakker! Jeg tror bestemt ikke at de skuffer ;-)

   Slet