tirsdag den 29. januar 2013

Fastelavns boller ala Odense Marcipan.

Jeg har fået tilsendt en kasse, med en masse lækre sukkersager fra Odense Marcipan, så i søndags stod den på fastelavnsbolle-bagning til stor glæde for Lua & Palma!

Jeg har aldrig før prøvet at bage fastelavnsboller, så fulgte Odense Marcipans medsendte opskrifter nøje, og bagte både en variant med kokos fyld og hindbærskum samt en med kransekagefyld og hakkede mandler. Begge slags fik naturligvis et sprøjt chokolade inden servering, for de to begejstrede og kage glade piger.

Odense Marcipans hjemmeside kan du få mange flere gode opskrifter, til en masse herligt bagværk til hverdag og fest.

God bagning og rigtig god fastelavn ;-)




2 kommentarer:

  1. Oj, Kira de ser lækre ud! Surt vi ikke kunne komme forbi i søndag.... <3

    SvarSlet
  2. Mmm, det lyder altså frygtelig lækkert med kransekagefyld.

    SvarSlet