fredag den 18. januar 2013

ATSUYO ET AKIKO

Lua har fået en ny fin tee, fra det fine New Yorker brand ATSUYO ET AKIKO.
Selvom jeg meget længe har kastet sukkende blikke, efter deres fantastiske tee's og accessories, så er det faktisk det første item jeg har klikket hjem. Lua er VILD med Mickeys Klubhus, så denne bluse var jeg sikker på at både L & hendes mor ville elske! Deres tøj er fremstillet i økologisk bomuld og du kan se mange flere lækre sager på deres egen webshop.

7 kommentarer:

 1. Atsuyo et Akiko er altid SÅ lækkert! Stort tillykke med smuksagen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, den er så lækker den tee <3 Har sukket over dine mange køb derfra til lille heldige B ;-) Vi skal have mere kan du tro.

   Slet
 2. Jeg har lige fundet din blog gennem miniministeren - og her bliver jeg da nød til at følge med fremover:) jeg har smaskforelsket mig i din Leo kjole til din venindes pige - men jeg syne ikke jeg kan Google mig frem til et sted man kan købe liberty dyreprint? Kan du hjælpe med en hjemmeside?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Carina, velkommen til og dejligt at du kan lide min inspiration.
   Jeg har købt liberty stoffet på www.shaukat.co.uk men du kan også købe det hos www.super-carla.dk
   God fornøjelse med sy projektet ;-)

   Slet
  2. Tak for dit svar;) jeg har faktisk allerede været inde og lure på shaukat.co.uk, men kunne ikke finde det? Ved dum det hedder noget andet end leopard? Jeg skal nemlig bestille noget andet fra den side så vil elske at få det her stof med:)
   På forhånd tusindtal for din tid/ hjælp ! :)

   Slet
  3. Den hedder plastic fantastic ;-) her er linket: http://www.shaukat.co.uk/product/plastic-fantastic-03632281b Er dog udsolgt pt. kan jeg se, men findes i 3 farver.

   Velbekomme ;-)

   Slet
  4. Hvor har du købt den? Synes ikke der er mange der forhandler det herhjemme og min lokale har kun få styles.

   Slet