tirsdag den 29. januar 2013

SONY Xperia V

Jeg har fået fornøjelsen af, at afprøve og anmelde den helt nye telefon fra SONY.
Det var spændene for mig, at få muligheden for at lege med, en anden telefon end iPhone, som har været min foretrukne og bedste ven de sidste 4-5 år. For mig er det aller vigtigste ved en telefon, at den har et godt kamera, da jeg tager mange billeder. Det er vigtigt for mig altid at have et godt kamera i tasken, selv når jeg lader mit Canon EOS 1100D blive hjemme. En anden vigtig ting er at den er nem at komme online på samt at skrive sms'er i en fart, da jeg bruger sms funktionen mere end jeg mailer med folk.

Mit første begejstring ved SONY Xperia var helt klart at den kan tåle vand, fugt og man kan faktisk bruge touch skærmen med våde fingre. OG det virker! Den er også ret robust, hvilket er godt for mig, som faktisk er ret klodset og taber min telefon konstant! iPhone er jo desværre en meget følsom ven, hvilket i fleste nok kan nikke genkendene til. Jeg har fx. en gang præsteret at komme en flaske vand i min taske, som vist ikke rigtig var lukket (jep, jeg er en del distræt) så der røg min Iphone og pt. er min skærm knækket. Øv!

SONY Xperia vejer næsten ingen ting og er helt flad og lækker at holde på. Styresystemet er jo noget lidt andet end iPhone's, men den er nu rimlig nem at sætte sig ind i og betjene. Jeg har haft den helt nede i sneen, haft våde fingre hvor jeg stadig, med lethed kunne bruge touch screen  Jeg må altså også erkende at den tager virkelig gode billeder og kameraet har mange gode funktioner (har dog ikke sat mig helt ind i dem alle) men kameraet er et super pendant til et professionelt kamera, som kan lave rigtig gode hverdags billeder  I øvrigt tager den gode, lyse og skarpe billeder i mørke (billedet af Palma er faktisk taget, en meget mørk morgen og UDEN blitz) Det kan jeg jo desværre sige at iPhone kan klare.

Alt i alt en rigtig god telefon, som får mine bedste anbefalinger!

Hvilken telefon bruger i?


2 kommentarer:

 1. Har selv en iphone 4, som jeg har tabt efterhånden 100 gange, og der er endnu ikke sket noget med den endnu, og alle snakker om de smadre deres iphone skærm, så hver gang den lander på gulvet får jeg et mindre hjerteanfald, fordi det burde jo ske på et eller andet tidspunkt! :-)

  Er det sidste billede taget Sony Xperia eller Iphone? Det er godt nok godt kvalitet hvis det er taget i mørke, uden blitz!

  ablondemess.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde faktisk også tabt min iPhine mindst 100 gange før skærmen gik itu! Stort set alle jeg kender, render til tider rundt med en knækket skærm dig :-( Men vand, det kunne den ikke tåle...æv!

   Det sidste billeder er taget med SONY og jeps kvaliteten er i top ;-) Det var tidligt om morgenen og det eneste lys var kunstigt! Det kunne ikke engang mit spejlrefleks kamera ha gjort bedre!

   Slet