onsdag den 23. maj 2012

Vil i købe tøj fra Lua & Palma's garderobe?

Flere har spurgt om jeg sælger ud af mine pigers garderobe og det gør jeg da ;-)
Jeg køber meget tøj på udsalg, lagersalg, ebay & trendsales og gemmer ikke tøj fra Lua til Palma (med visse undtagelser) så vil jeg hellere finde nyt alt efter hvad mit humør er til samt årstid.

Jeg er lidt træt af at benytte mig af Trendsales når jeg skal sælge tøjet, så har nu lavet mit eget 2hand website. I er så hjertelig velkommen hos PRETTY VINTAGE

ALT det jeg sælger er i super fin stand. Jeg har tjekket det hele for huller, pletter m.m. Så hvis der intet står, så går ud fra at i får et pænt stykke tøj. Meget af tøjet er slet ikke brugt og der kan forekomme prismærker på meget.

Jeg sætte priserne ud fra stand, nypriser samt jeg sammenligner med andre børne 2hand shops og ikke ud fra hvad jeg har betalt for tøjet. Jeg synes jeg har prøvet at være fair med prislejet og mine priser er fast og ikke noget med auktion! Hvis noget ikke er solgt efter et par måneder sætter jeg selv prisen ned.

ALT tøj er vasker i neutral og på de vaskeprogrammer som passer til tøjet.

Tøjet i shoppen er primært pigetøj, men vi har dog en del unisex tøj da vi ikke altid er så tøsede ;)
Størrelserne pt. går fra 0-5 år og der kommer mere i løbet af et par dage.

Pssssst....Jeg sælger også smykker på sitet...flere kommer!!

HVIS i ønsker at bestille, så send mig en mail info@trustogtrust.dk med vare nummer på tøjet. Foran tøjet står der fx. BP3 og så ved jeg lige hvilket stykke tøj i ønsker.
Fragten koster fast 25,- og bestiller i kun smykker koster det 10,-


8 kommentarer:

 1. Juhuuuu jeg glæder mig!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene,
   Du klikker bare på linket PRETTY VINTAGE, så kan du se alt det tøj jeg indtil videre har sat til salg ;-)

   Slet
  2. Kommer der mere tøj på, har jo en prinsesse på 3 år som jeg gerne vil shoppe til ;-)
   Og mon ik de fine hårspænder fra dit tidligere indlæg også skulle med i shoppen, de er super fine!!!

   Slet
  3. Der er kommet lidt mere tøj i Emilies str. ;-) Jeg ved ikke om spænderne kommer på, da jeg mangler tid til at lave dem ved bestilling. Men sig til, så finder vi da ud af at Emilie får sig nogle...

   Slet
 2. Åh nu fik jeg aldrig svaret dig på det med Bigcartel, men det ser da super fint ud derinde:-)
  Og fedt at du har lagt armbåndende ud der, vil nemlig gerne have flere:-) Jeg er simpelthen så vild med dem:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ninna,
   gør ikke noget...jeg havde en masse flere kategorier som jeg droppede og samlede det lidt ;-) gad godt at jeg kunne sortere rækkefølgen lidt, men er vel ok ;-) Der kommer flere armbånd i løbet af i dag...

   Slet
 3. Åh Kira. Det er lidt fejt, synes jeg. Jeg har INGEN penge for tiden og nu vifter du lige dette lækre tøj for næsen af mig :) Jeg ville sådan ønske at jeg havde en lille pige baby i maven til noget af det fine baby tøj. Men hvor er der også fine ting til Ella. Jeg må tjekke hvor meget der er tilbage når jeg har fået løn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja der er meget smukt babypige tøj...vil lige afsløre at MEGET af det kommer fra en veninde med et fantastisk shoppegen, så Palma har altså slet ikke brugt det hele ;-) men hun har da været noget så yndig i de forskellige tunikaer og kjoler!
   Skriv til mig hvis du vil købe noget til Ella, så kan du bare betale mig når du får plus på kontoen..;)

   Slet