torsdag den 24. maj 2012

Genbrugs Bloomers...

Jeg har syet et par skønne bloomers til Palma af stof fra en kjole fra Petit By Sofie Schnoor! Kjolen havde en virkelig dårlig pasform, så tænkte at den ville blive bedre udnyttet som bloomers.
Øverst på kjolen var der smock, som blev lavet om til en fin fin flæsekant.

Når baby P vokser fra dem, så bliver de sat til salg her på min nye 2hand 'shop' PRETTY VINTAGE
...der går nok en måned eller to ;-)
9 kommentarer:

 1. Hvor er du dygtig...super at genanvende og jeg er ret imponeret over at du sådan kunne genbruge smocken som flæsekant.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Shina ;) Altid dejligt med noget respons... det kommer Baby P jo ikke lige med...og Kenneth forstår sig ikke på blomster...hihi!

   Slet
 2. Hold nu op hvor er de bare fine :-) virkelig godt tænkt at du kunne ændre kjole til noget der vil blive brugt mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusinde tak! Ja, jeg var så vild med stoffet, så det var jo smadder ærgerligt hvis kjolen bare skulle ryge ud...nu har jeg fået mange flere gode ideér til genbrug med pigernes aflagte tøj!!

   Slet
 3. De er da helt fantastiske og god idé med genbrug.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Ja virkelig fedt at få noget godt ud af noget der bare ikke var brugbart!

   Slet
 4. Ej hvor er de fine! Ville ønske jeg vidste hvordan man laver sådan en fin flæsekant!! Perfekt til en lille ble-mås;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super nemt at lave en flæse. Du klipper bare et langt stykke stof i den bredde du nu ønsker flæsen. Så laver du et bitte smalt oplæg for neden af flæsen, ca 5mm, så bliver det ihvertfald pænest ;) Så sætter du rynketråd i flæsen og rynker ind til den str. dine bukser gar og syr den fast hele vejen rundt i kanten foroven og til sidst kommer du linning på ;-) Jo længere du laver stofstrimlen, så mere rynker flæsen.

   Slet
  2. Hmm okay, det må jeg vist prøve at kaste mig ud i. Hvis du nu får vildt meget lyst til at lave en DIY med billeder, så er den meget velkommen;-) Jeg er ikke så ferm til at sy tøj...

   Slet