torsdag den 17. maj 2012

Hjææææælp kære bloggere...

Der er nogle ting som driller mig, både på bloggen og på Bigcartel. I er mange som har en Bigcartel shop, så håber at en kan hjælpe mig med et lille spørgsmål?

1. Jeg har lavet en shop (jeg er næsten færdig) Den har intet med kreativitet at gøre (suk, men den tid har jeg ikke) men noget andet som jeg glæder mig til at præsentere for jer alle sammen SNART!
Problemet er kategorierne i højre side af shoppen...Jeg har omkring 40-50 kategorier og de skal sættes i orden, men kan man det? De kommer jo lige nu i den rækkefølge jeg har tastet dem og det er helt galt :( Hvem er skrap til det?

2. Jeg vil frygtelig gerne have sådan en boks der popper op når man skriver en kommentar til et indlæg, med at man kan tilføje sig opfølgende svar/kommentarer...Men hvordan fikser man lige det?

3. Jeg har en gruppe på Facebook...ikke særlig kendt endnu, men jeg vil gerne have en 'box' på bloggen hvor man ser hvor mange tilmeldte der er via facebook...den ser vist nogenlunde ud som google friend connect boxen?

4. HVEM KAN LAVE HTML? Jeg har bøvlet med min top bar i laaang tid nu...først blev den lavet af en anden blogger og jeg blev ikke rigtig tilfreds med og så lavede en af vores venner den, men den blev stadig ikke god og teksterne i den skal laves om...kan dog ikke så godt lide at trække på folk, så sagde bare at den var fino. Den der vil være en engel og få hjulpet med med dette får naturligvis noget for det...fine smykker, tøj til børnene eller andet! Vil virkelig gerne kunne være min blog 'bekendt' og tingene skal være i orden.

Jeg vil være meget taknemmelig for svar på min espørgsmål...har bøvlet længe med det hele og må nu gå til bekendelse, at jeg bare ikke er den store teknikker :-(

HAPPY DAY!


1 kommentar:

  1. Jeg har desværre ikke den helt store erfaring med hverken blogspot eller Bigcartel - men måske jeg kan hjælpe dig med din topbar - er det html eller grafisk hjælp, du har brug for? :)

    SvarSlet