tirsdag den 1. maj 2012

Paris shopping - Monoprix

Man kan ikke tage til Paris uden at slå et smut forbi butikskæden Monoprix. Egentlig er det vel bare deres svar på Kvickly, men her kan man faktisk købe lækkert tøj i god kvalitet til få penge ;-)

Du finder monoprix flere steder i Paris (bl.a en i både 3 & 4 arrondissement)

De fører mærket Bout Chou som er vildt lækkert og  fint børnetøj til de helt små i ægte fransk stil ala Petit Bateau og Bonpoint! Kvaliteten er lækker efter mange vaske, god pasform og virkelig lækre materialer. I deres strikbukser findes der 5% cashmere og er så super bløde. Deres tunikaer og kjoler er florlette og i skønne blomster prints samt udvalget af cardigans er godt. Priserne er kun lidt dyrere end H&M, men man får bare så meget mere tøj for pengene. Se deres webshop med mange gode tilbud lige nu!

De fører selvfølgelig også Petit Bateau, hvor de typisk har basic bodys i 2 eller 3 pk. til ca. halvdelen af prisen i DK. De har en stor fin afdeling med tøj til lidt størrer børn, med bl.a: strømper, badetøj, nattøj & undertøj. En stor lingerie og badetøjs afdeling. En legetøjs afdeling med mange kendte og fine brands som fx. Disney og Vulli som laver Giraffen Sophie, kontor afdeling, diverse bolig accessories, make-up afdeling med bl.a. OPI lakker og en faktisk ganske fin tøj afdeling hvor de fører deres eget mærke 'Monoprix Autreton' (kun til kvinder) Stilen og kvaliteten er som ZARA & COS!

Se herunder hvad jeg købte hos Monoprix!

1. Lækre og billige t-shirts & tank tops. Den grå er rigtig fint meleret og den lyse er fuld med glimmer, men det kommer ikke rigtig frem på billedet.
2. Strømper med glitter og fine prikker
3. Et udvalg af lækre bodyer samt et par cashmere bukser fra Bout Chou
4. Sophie pivdyr og bidering som jeg bare aldrig fik købt til Lua da hun var baby, men endelig lykkedes det. En lille sød og blød Dumbo beanbag bamse til Palma og et par frotté smække.
5. Fine enkle trusser til Lua til ingen penge.









5 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre ting du har købt. Da mine børn var helt små, brugte jeg bodyerne fra Petit bateau på grund af deres fantastiske pasform. Det var noget af en udskrivning, så det er da helt sikkert dejligt at kunne købe det til halv pris. Og cashmerebukserne ser da for skønne ud.

  SvarSlet
 2. Sikke fine ting du har fået købt. Det er nogle heldige piger du har :) Jeg har også købt lidt til Ella der, når jeg har været der. De har søde ting :)

  SvarSlet
 3. Næste gang F er i Paris må han simpelthen derind, hold op nogle fine sager. Sophie har også været et kæmpe hit herhjemme, og er efterhånden blevet helt grå/sort...

  SvarSlet
 4. Hej Kira,
  Jeg ved godt at dette er et ældre blog indlæg, men jeg håber alligevel at du gider at svare :).
  Der er et link til deres webshop, men leverer de til DK ? Jeg har kun kunne finde finde levering til Frankrig og Korsika, men mit franske er heller ikke for godt ;).

  Ha' en rigtig dejlig dag
  Mvh. Jules

  SvarSlet
 5. Hej Kira
  Jeg har samme spørgsmål som Jules ovenfor?
  MVh

  SvarSlet