tirsdag den 15. maj 2012

Et par kjoler til overs...

Sidste sommer var jeg højgravid og kunne i holde ud at være ude i varmen, så HELE sommeren gik med syning, nærmest fra morgen til aften! Jeg syede helt vildt meget tøj til pigerne og til andre.
Jeg er uddannet skrædder for efterhånden 10 år siden, men gik efterfølgende 'andre veje' og syede ikke særlig meget. For et par år siden begyndte interessen for alvor at komme retur og nu kan jeg ikke lade vær...

Nu er jeg i gang med den store oprydning pigernes tøj (årsagen til dette, vil i høre om meget snart!)
Har fundet lidt forskelligt som jeg aldrig har fået på Lua, så nu må det videre...

Kjolerne er syet efter Marapyttas mønstre, da jeg tog genopfrisknings kuser på hendes syskole.

Send mig en mail hvis i vil eje en af sommer sagerne info@trustogtrust.dk

Kjole i gammelrosa bobmuldspoplin med små stjerner. Den har desværre fået lidt skjolder for neden da jeg strøg den, men det ses nærmest ikke. Hvis det betyder meget, så vil jg gerne tilbyde at lægge den op til en tunika.
Pris 175,- inkl. porto 2-3 år

Kjole i bomulds patchwork stof
Pris 200,- inkl. porto 2-3 år

Nederdel i 3 baner liberty
Pris 200 inkl. porto 3-4 år.

Bloomers i liberty
Pris 150 inkl. porto 2-3 år.

7 kommentarer:

 1. Århh - hvor er det ærgerligt at det er så stort... min lille pige er lige kommet i en str 74 - er ellers vild med den øverste kjole og bloomers'ne ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i gang med en bunke bloomers til Palma str. 74 og kan godt drøne et par igennem maskinen til dig? skriv gerne ;)

   Slet
 2. Det er virkelig, virkelig fint! Hos os bliver det bare for småt:-)

  SvarSlet
 3. Ej hvor er de nogle fine sager. Er vild med de nederste shorts. Kunne være så fine med en sød hvis sommertop til. Desværre er min datter snart 7 og kan nok ikke få rumpetten i dem ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Helene! Vil nok knibe at få hende proppet i en str. 2 :(

   Slet
 4. Hej Kira
  Jeg tror nok at det er dig jeg lige har købt nogle liberty sneakers af. Jeg er lidt nysgerrig på om du har sendt dem, da jeg godt kunne tænke mig at få denn første kjole med.... Mine piger er 3 år og den eneste bekymring er om den bliver for lille????
  //Lisa

  SvarSlet