mandag den 21. maj 2012

Søndags Pix...

Efter en lang uge med to skoldkoppe ramte småtøser var weekenden med venindehygge, selvforkælelse & legeaftaler virkelig tiltrængt! Man føler sig godt nok meget isoleret fra den store verden, når man ikke tør bevæge sig ud offentlige steder i frygt for folks blikke, når de ser to polka prikkede tøser! I fredags på henholdvis 7 & 9 dagen for sygdommen gik vi altså målrettet ned til byen og gjorde stop på Baresso - legeplads - bibliotek! skønt og så kom det gode vejr jo!

Lige et par pix fra min søndag.

1. Leo make-up pungen fra Ninna - LOVE IT! Vi byttede med armbånd og hold da op hvor jeg elsker bytterier! Og et overblik over hvad jeg bruger i dagligdagen af make up og ikke kan undværre. Som i kan se så er pungen som skabt til mit forbrug...på billedet mangler et vigtigt produkt...Rosebud!!
2. Syrener! Vi er omringet af dem på stien bag vores hus. Dejligt.
3. Eftermiddags snacks. Boller med kun 50g grahamsmel og ellers kun æg, gulerødder, mandler, hørfrø, sesam, solsikkekerner. mums...
4. En lille portion Liberty sommerspænder til Lua.
5. Lua på besøg i sin venindes sprit nye is kiosk.


9 kommentarer:

 1. Jeg er også bare super glad for min leopung fra Ninna. Den bliver dog brugt som clutch/pung, da jeg synes den er så fin og har en perfekt størrelse til mit behov for plads til diverse kort, småpenge, mascara, lipgloss og nøgler.

  Og skønt for jer endelig at blive luftet lidt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så godt at du havde din fine pung med på søndagstur ;) den er bare lækker til det hele. Vi har dog brug for noget der minder om en weekendtaske hvis vi skal på tur hele familien...der er desværre ikke plads til bleer, babymad, vådservietter, skiftetøj m.v :-)

   Slet
 2. Jeg frådser også i syrener, det er om at nyde den korte sæson. Ninnas pung er top sej, sikke en god byttehandel!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men ihh hvor øv at de holder så kort tid :( P & jeg må lige ud og nappe nogle flere, så vi kan få lidt friskt duft!

   Jeps, jeg er også yderst tilfreds med byttehandlen ;)

   Slet
 3. Opskrift tak, det ser jo alt for lækkert ud!! Mums....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen søde Lene de var SÅ lækre! Du blander bare 2 æg med 2 revne gulerødder, 80 gram mandler, 1 spsk solsikke kerner, 1 spsk sesamfrø, 2 spsk hørfrø (fordi de er så sunde kommer jeg flere af dem i;-)) lidt salt og så 50g mel. ligegyldigt hvad, jeg bruger helst ikke hvedemel ;)
   Form dem i hånden med en ske og så klask dem på bagepapir og i ovnen i 20 min. ca. til de bliver sprøde/gyldne! Very easy ;)

   Slet
 4. Opskrift tak, det ser jo alt for lækkert ud!! Mums....

  SvarSlet
 5. Lækre boller (ser det ud til).Og sikke hyggeligt med en lille is kiosk :) Og i øvrigt vil jeg da lige sige tusind tak for den fine extra gave i form af en fin sløjfe spænde til Ella musen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super lækker lille snack! Men de er jo proppet med nødder, så fedtfattig er den ikke :(
   Og selv tak da ;) Havde bare lige lavet en ekstra i det fine print, så synes lige den passede fint til Ella, den smukke pige.

   Slet