fredag den 20. januar 2012

Veninder...

Mine veninder er fuldstændig uerstattelige. De er der på hver sin måde ALTID når jeg har brug for dem...hvad enten det drejer sig om time lange snakke om alting og ingenting (bare fordi man har brug for det), tilbyder at komme med take away når man ligger på sofaen med graviditets kvalme (og faktisk bare trænger til sticks men ikke er selvskabelig), hjælper mig på de mange lagersalg jeg holder i forbindelse med lukning af min netbutik, passer vores hunde når vi skal rejse, passer baby når jeg trænger til et par timer fri, tilbyder at komme og lave aftensmad til mig og pigerne imens jeg sover (min kæreste er pt. meget væk om aften og jeg er træt)...ja de er bare dejlige...

Mie er en af de mange og rigtig gode veninder!! Hun bor i jylland, har mand, søn, job og er i gang med uddannelse, så absolut rigeligt at se til. Alligevel finder hun altid tid til at hjælpe mig og kommer rigtig tit over når jeg har brug for en hånd!! Sidst var her i Januar hvor hun lige satte sin weekend af og tog med mig på loppemarked i Forum for at sælge MINE ting (ja vi rydder ud herhjemme og arbejder på mere simpel living). Samtidig hygger vi os selvfølgelig vildt meget og hun nyder en københavner tur et par gange om året.

På loppemarkedet forelskede hun sig (ja det forstår i vel godt) fuldstændig i denne møg lækre paliet leo sag fra LaLa Berlin! Det var det smukke kvinde Koreograf Mette-Louise Just Kryger som havde standen fyldt med guld, der solgte den!! Mie kiggede på den mange gange og den sad bare fantastisk på hende, men den var dyr (hun studerer)!!! Hun har fortrudt efterfølgende at hun ikke købte den fine jakke, men heldigt for Mie, så har jeg købt den!! Den hænger i mit skab ved siden af min anden meget smukke paliet blazer fra Zoé Paris og jeg ville elske selv at eje den, men den skal altså hjem til Mie og gøre hendes hverdag lidt smukkere ;-)

Mie, jakken er din!!! Elsker dig...(kunne ikke vente til din fødselsdag)
4 kommentarer:

 1. Gode veninder er der for at blive...- og kan ikke købes for penge!
  Du lyder som om du sætter pris på dine veninder ;)

  SvarSlet
 2. Spændende blog du har jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 3. Skide godt Kira. Hvor er du sød. Sikke en god veninde du er. Jeg ville også nødigt undvære mine veninder.

  SvarSlet
 4. diy se her hvordan: dejligt du vil følge med og velkommen til ;-)

  Ja veninder skal man sætte pris på <3

  SvarSlet