mandag den 16. januar 2012

Farvel og tak kalorier!...Når jeg sætter sådan en skøn lille lækkemås til verden, så tilsætter jeg desværre også min krop en del ekstra kilo!!! Jeg er simpelthen så heldig at have nemme børn, nemme graviditeter og ikke mindst lette og hurtige fødsler...MEN... Vægten kan jeg ikke holde nede, ligegyldigt hvor meget jeg kæmper, så kommer de ekstra mange kilo flyvende og jeg fatter simpelthen ikke hvorfra. Spiser normalt sundt og varieret, men elsker dog søde sager og min forbrænding er dårlig...virkelig dårlig!
I hver graviditet har jeg taget 20+ kilo på :-( avs!
Heldigvis ved jeg præcist hvordan jeg kommer dem til livs og kan faktisk smide dem i en fart, hvis jeg arbejder lidt på sagen, så det gør jeg nu!!

Min udfordring til mig selv er at tabe de sidste 9 kilo inden Palma fylder 6 mdr. den 7. marts og være nede på min normalvægt 52-53 kilo (jeg er ikke så høj, så det er faktisk ret passende til mig)
Slut resultatet vises på bloggen, men i får ikke et før billede (Ja, jeg er altså lidt blufærdig)

Ja dette er jo nok lidt personligt at fortælle om, men jeg tænker at hvis jeg nu deler det med alle jer på bloggen, så har jeg lettere ved at tage mig sammen - smart!! Måske flere kunne gøre det samme? sætte sig et mål og lade andre følge en i processen...

Jeg vil lige for god ordens skyld fortælle, at jeg ikke skal på en decideret slankekur (det er noget pjat) blot undlade disse dumme ting i min hverdag.

SUKKER - HVEDEMEL - RIS - PASTA - KARTOFLER  (uden at være fanatisk, for jeg bruger nemlig sirup i min kaffe, da jeg egentlig ikke bryder om smagen af kaffe)

Jeg har gjort det før og det virker!!!

Jeg begyndte i dag med: æg/rugbrød, jordbær/appelsin smoothie med mynthe, rugbrød med peanut butter, kaffe fra baresso (med vanille), 7 km. gåtur og her til aften kød, råkost og salat!
Rigtig god start!

Kærligst, Kira

Palma knap 4 mdr. i liberty kjole fra Bonpoint

10 kommentarer:

 1. God ide smukke :-) den ryger jeg også snart med på.... Ps flot kjole ;-) knus Julie

  SvarSlet
 2. Ja, kød med salat fungerer også rigtig godt for mig!

  Denne gang har Viggo dog suget alle kiloene af (+5 lucy me) men jeg har stadig lidt jeg gerne vil af med!

  Tror helt klart det motiverer mere at det er 'ude'! Go fornøjelse, håber du når målet!

  Og hold nu op en sej manke Palma har, det er da for sejt!!

  SvarSlet
 3. Rigtig god kamp, jeg ved du kan og så glæder jeg mig til at se det endelige resultat!! ;-)

  SvarSlet
 4. "you go girl" :) Jeg er ikke sikker på at jeg ville kunne leve uden pasta og kartofler. Jeg er sikker på det kommer til at gå godt for dig. God fornøjelse. Så må man vel købe et par lækre slim jeans når målet er nået?? :)

  SvarSlet
 5. klø på.. Jeg mangler også de sidste par kilo (og nu da Bertram er 5 måneder kan jeg vist snart ikke bruge undskyldningen med "at jeg lige har født" længere).. God kamp!

  SvarSlet
 6. Ihh hvor er i søde piger!! Motivationen er i top og endnu mere når jeg nu har offentliggjort mit lille projekt og i bakker mig sådan op ;-)

  Julie: Ja smuk smuk kjole...du er min yndlings tøjpusher...har købt koral farvet strømpebukser, det er top nuttet!

  Julie: Det er smadder godt at undgå kylhydrater til aften, virkelig noget der batter her!! LUCKY YOU!!! Snyd ;-) jeg har ikke tabt mig specielt af amningen...øv :-(

  Lene: tak, jeg glæder mig også heeeelt vildt nu!! du er vel slank igen, som du var blot en uge efter du fødte emilie?

  Mia: tak tak tak søde ;-) Du kan tro der skal købe slim jeans i massevis!!!

  Christina: Nej eftersom vores bebser ikke er helt små længere, så kan vi ikke rigtig bruge den undskyldning længere vel...tusinde tak!!!

  SvarSlet
 7. ØV...- er det så helt slut med kage, hvis man kigger forbi :(

  SvarSlet
 8. God kamp! Er sikker på at du nok skal nå dit mål.

  SvarSlet
 9. Århh jeg ved lige hvad du mener - har termin om 8-9 uger og jeg ligner jeg ved ikke hvad!!
  Har denne gang 'KUN' taget 17 kg, i min sidste graviditet tog jeg 37 kg på - det er GROTESK hvad der sker med kroppen i en graviditet. Jeg tabte hedligvis også alle 37 kg rimelig hurtigt sidste gang og denne gang er jeg igen TOPMOTIVERET - trænger til at have stramme Acne Jeans på snart :-) Du når helt klart dit mål - det er jo kun 'midlertidige' graviditetskilo på har siddende på kroppen. Hvor er det iøvrigt nogle fiiine navne dine piger hedder. KH Mia-Louise

  SvarSlet
 10. Belinda: Tak!! Det håber jeg også! Går ihvertfald rigtig godt, men stadig 7 kilo endnu!

  Mia-Louise:
  Ihh hvor spændene...de sidste uger flyver jo bare afsted når man har en i forvejen.
  Avs 37 kilo!! Det er godt nok en del...men det er så flot at du smed dem så hurtigt igen...Og ja, det er utroligt så lidt man kan styre sin krop!! Mine Acne Jeans ligger også bare i skabet og venter ;-))) Jeg GLÆDER mig.
  Tusinde tak, jeg er også så glad for at vi fandt nogle fine pigenavne som ikke så mange hedder. Håber at de selv bliver ligeså glade når de vokser op!
  Akt held og lykke her de sidste 2 mdr. inden fødsel ;-)
  Kh Kira

  SvarSlet