Vi lavede sammen denne fantastiske ret med kyllingekødboller og vietnamesisk salat.
Kyllingeboller
1 pk. hakket kyllingekød
1 lille finthakket løg
2 spks sorte sesamfrø
salt
pebber
(Sorte sesamfrø fåes ENDELIG fra urtekram som bl.a Kvickly fører, hos sticks & sushi eller helt billigt hvis man går i specielle thaimarkets)
Bland det godt sammen og form de små kødboller med en ske og steg i neutral olie på panden.
(I det asiatiske køkken damper de dem, men dette er ligeså fint og mindre besværligt synes jeg)
Spis med Ketjap manis eller god teriaky
Salat
Agurk
Snack gulerødder
Avocado
Rød beberfrugt
Ketjap manis (vietnamesisk sød soya som kan købes i det fleste indkøbssteder og minder om rigtig god tariaky)
Sesam olie (helst fra specielbutikker)
Lime
Koriander
Skær tynde fine stave af alle grøntsagerne og anret dem fint på en tallerken eller kom dem i et fad.
Hæld sesamolie og ketjap manis i passende mængde over salaten og pres lime over, drys sesam frø på og masser af koriander.
Hertil serverede vi fuldkornsbulgur (for børnenes og vegetar venindens skyld) samt edemame bønner.
Lækkert!!
Happy weekend!!
Fantаstic ρroduct fгom Gгeat Ρriceѕ, Тhankѕ.
SvarSletMy blog pоѕt; https://Ran.iim.cz/wiki/Index.php?title=User:JuliusCkg